27 / 04 / 2024

Didim, EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak!

Didim, EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, Dünya'nın 5'inci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT Fuarı'nda 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.



19'uncu Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT), 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Turizm profesyonelleri. sektör çalışanları ve tatilciler başta olmak üzere geniş kitlelere hitap eden EMİTT fuarında. Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) tarafından da modüler sistem olarak tanıtım standı açılacak. Didim, 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 

EMİTT Fuarı'nın içeriğiyle ilgili olarak Didim Kaymakamı İskender Yönden önderliğinde toplantı gerçekleştirildi. 


DİTAB Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Didim Kaymakamı İskender Yönden. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, turizmciler ile otel ve seyahat acenteleri temsilcileri katıldı. 


"ÇALIŞMALARIMIZI KURUMSAL HALE GETİRMELİYİZ" 

Konuyla ilgili açıklama yapan DİTAB Başkanı Sevinç Karataş. Didim'in her sene olduğu gibi bu senede EMİTT Fuarı'nda tanıtılacağını söyledi. Fuarln Didim için büyük bir öneme sahip olduğunu kaydeden Karataş. fuarda bu sene aktivitelere ağırlık vereceklerini ifade etti. 

Didim Kaymakamı İskender Yönden de,Didim'deki insanların konuya ilgi göstermelerinin kendisini memnun ettiğini söyledi. Fuarda kullanılacak materyallerin kararlaştırılması gerektiğini belirten Kaymakam Yönden. "Didim'de üst kurum oluşturma çabamız var. Herkes konulara çok ilgili ama bu çalışmalarımızı kurumsal hale getirmeliyiz. Üst kurum çalışması yapıp, bu tür çalışmalarda neyi yapmalı veya yapmamamız gerektiğini konuşmalıyız" dedi. Yönden, aktiviteler ve stant alanıyla ilgili fikirleri sorarak. 


DİTAB tarafından da maliyetlerin ortaya çıkarılmasını istedi ve EMİTT Fuarı'ndan sonra da bir araya gelerek, fuardaki eksiklikleri görüşeceklerini dile getirdi. 


Aydın Denge Gazetesi


Geri Dön