07 / 05 / 2024

tüyap kongre merkezi

tüyap kongre merkezi

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, Dünya'nın 5'inci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT Fuarı'nda 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İdeal Home Fuarı 28 Mart'ta kapılarını açıyor!

1,1 Milyar Euro cirosuyla sektörde dünyanın en büyük markalarından Arc International Başkanı Guillaume de Fougieres 28 Mart’ta İdeal Home Fuarı’nda…

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Türkiye Ticaret Merkezi Şikago'da açıldı! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ABD'de kurduğu Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı bugün yapıldı.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Aydın'daki Efes Kongre Merkezi çürümeye terk edildi!

Avrupa'nın 3., Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en büyüğü olan Aydın'daki Efes Kongre Merkezi adeta çürümeye terk edildi. 

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin yapımı sürüyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Projenin Doğu Marmara bölgesinin en önemli kültür merkezi olması planlanıyor.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Selçuklu Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kongre merkezi!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Selçuklu Kongre Merkezi'ni 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 9 Kasım'da yapılacak..

tüyap kongre merkezi Haberi

tüyap kongre merkezi

19'uncu Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT), 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Turizm profesyonelleri. sektör çalışanları ve tatilciler başta olmak üzere geniş kitlelere hitap eden EMİTT fuarında. Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) tarafından da modüler sistem olarak tanıtım standı açılacak. Didim, 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 

EMİTT Fuarı'nın içeriğiyle ilgili olarak Didim Kaymakamı İskender Yönden önderliğinde toplantı gerçekleştirildi. 


DİTAB Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Didim Kaymakamı İskender Yönden. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, turizmciler ile otel ve seyahat acenteleri temsilcileri katıldı. 


"ÇALIŞMALARIMIZI KURUMSAL HALE GETİRMELİYİZ" 

Konuyla ilgili açıklama yapan DİTAB...