02 / 05 / 2024

Didim turizmi

Didim turizmi

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçede 2015 yılı içerisinde yeni yatırımların geleceğini belirterek, bunların tamamlanması ile ilçenin turizmde yeni hedeflere doğru yol alacağını ifade etti.

Didim 6'ncı kez Hollanda fuarında yerini aldı!

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

Didim'de otellerde verim arttırılması toplantısı gerçekleştirildi!

Didim Ticaret Odası, Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesi işbirliği ve Küçük Oteller Derneği 'nin katkılarıyla ' Küçük Otellerde Verim Artırılması ' ile ilgili konulu toplantı gerçekleştirildi.

Didim, EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, Dünya'nın 5'inci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT Fuarı'nda 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Didim'de turizm sezonu sona erdi!

Didim Turizm Dernek Başkanı Alkaner: "Bu sene Almanlar ve Hollandalılar yoğun olarak ilçemize geldi. Bunun yanında Polonya, Slovakya ve Çekoslovakya gibi Doğu Avrupa ülkelerinden turistler, tatilleri için ilçemizi tercih etti."

Cumhurbaşkanı seçimleri turizmi olumsuz etkiledi!

Yaklaşan cumurbaşkanı seçimleri turizmi olumsuz vurdu.Cumhurbaşkanı seçimlerinin yapılacağı hafta sonlarında turizm tesislerine gelen talepte büyük düşüş olduğu, bazı tatilcilerin rezervasyonlarını iptal ettikleri bildirildi.

Aydın Didim Akyeniköy TOKİ Konutları! 2+1 daireler 68 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aydın Didim Akyeniköy toplu konut uygulaması kapsamında 2 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Didim’deki bayram yoğunluğu işletmelerin yüzünü güldürdü!

Didim'de öğleden sonra ise sonra plajlarda yer bulmak zorlaşıyor. Bayram tatili dolayısıyla özellikle yerli turist yoğunluğunun yaşandığı ilçede, 5 yıldızlı oteller ve pansiyonlar neredeyse tam kapasiteyle çalışıyor.

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

Aktay Didim irtifak hakkı tesis işlemleri için başvuru yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Didim irtifak hakkı tesis işlemleri için başvuru yapıldı.

Didim'deki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu!

Aydın'ın Didim ilçesindeki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu. Her yıl dünyanın bir çok ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Didim'de, "atlı safari" adı verilen atlı turlar büyük ilgi görüyor.

Fikret ve Nurten Öztürk: Turizmi çok sevdik!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak.

Aktay Turizm'in Didim'deki oteli için kesin tahsis yapılması uygun görüldü!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Turizm'in Didim'de yer alan oteli için kesin tahsis yapılması uygun görüldü.

Didim'de makilik alanda yangın çıktı!

Didim'de makilik alanda yangın çıktı. Didim'de makilik alanda başlayıp ardından rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana sıçrayan yangın 75 dekar alan zarar gördü. Yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için inceleme başlatıldı.

Seçim Aydın: Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüyor!

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Aydın, "Turizm Anadolu'da atakta. Dünya turizmi ortalama yüzde 1-2 büyürken Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüyor. Anadolu turizminin büyüme ortalaması ise yüzde 15" dedi.

Didim Altınkum Plajı'nda oluşan kirlilik vatandaşların tepkisine yol açtı!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de dünyaca ünlü Altınkum Plajı'nda oluşan kirlilik vatandaşların tepkisine yol açtı. Altınkum Plajı'ndaki yağmur suyunun dere yatağındaki makinelerin arıza yapması sonucu denize akması kirlilik oluşturdu.

Ahmet Savaşan: Sağlıktaki başarı, turizmi etkiliyor!

Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı.

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi!

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi, Aydın ilinin Didim ilçesinde hayata geçiriliyor. 110 adet dairenin bulunduğu projede yer alan konutların 2015 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Didim turizmi Haberi

Didim turizmi

Yatırımların, Didim'in tam anlamıyla bir 'turizm kenti' olabilmesi açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Atabay, ''Bu yıl yaklaşık 10 bin yeni nitelikli yatak kapasitesine ulaşacağız. Didim'in 'turizm kenti' olabilmesi için yatak sayısının belirli bir oranda arttırılması, eldeki mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve çağa uygun hale getirilmesi gerekiyor'' diye konuştu.


Habertürk...