27 / 04 / 2024

didim imar

didim imar

Meclis'te Hukuk Komisyonu Kuruldu, Denetim Komisyonu Seçimi Yapıldı Di di m Belediye Meclisinin 2015 yılı Ocak ayı toplantısı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı.

Didim feribot seferlerine Konsolos'tan destek geldi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ile Yunanistan'ın Kos ve Leros adası arasında yapılması planlanan Feribot seferleriyle ilgili Yunan Başkonsolosundan da destek aldıklarını belirti.

Didim'deki imara aykırı yapıların yıkım işi 12 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Didim Belediyesi, Didim'de yer alan imara aykırı yapıların yıkım işini 12 Kasım 2014 tarihinde 14.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 1.095 gün sürecek.

Didim Derneği, imar planlarına hukuksal platformda itiraz etti!

Didim'de imar planı yargıya taşındı. Dernek Başkanı Mehmet Soysalan, 'Planlar, yeni yapılaşma ve sorunlar getirecektir. Didim'le ilgili yetkisi olanların bakışındaki sakatlığı önlemek için yargıya başvurduk' dedi.

Didim'deki Manastır Koyu'nun yapılaşmaya açılmasına tepki!

Didim'deki Manastır Koyu'nda yapılaşmanın önünün açılmasına Didim Sivil Gelişim Platformu üyesi dernekler dava açtı. Açılan davada ayrıcalıklı inşaat hakkı sunan imar değişikliğinin iptali talep edildi.

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

Bitez, Didim, Kemer'de imar değişikliğine onay!

Türkiye'nin bazı ilçelerinde imar planları değişti. Antalya'nın Kemer, Aydın'ın Didim, Eskişehir'in Tepebaşı ve Muğla'nın Bodrum ilçeleri o noktalar arasında bulunuyor. 

Didim'de imar yönetmeliğindeki değişiklikler konuşuldu!

Didim Ticaret Odası, İmar yönetmeliğinin getirdiği yeni düzenlemelerle ilgili sektör temsilcilerini bilgilendirdi.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Aydınlı imar planı mağdurlarına BŞB’den müjde!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/25 binlik imar planı ile Didim'de bazı bölgelerin imarı iptal edilmesi nedeniyle başlayan olayda olumlu gelişmeler yaşandı. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, bölgede yeri olanların haklarını alacaklarının sözünü verdi.

Didim’de imar talanına “hayır” dediler!

Didim’in Akbük Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda imar mücadelesi hakkında bilgiler verildi ve yöneticilerden destek istendi. Ortak bildiriyi imzalayan katılımcılar imar talanına karşı mücadele verdi.

Aydın Didim'de imar planı değişikliği onaylandı!

TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi'ndeki parselin imar planı değişikiği onaylandı..

Aydın Didim Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aydın Didim Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gerçekleşti. Toplantıda imar notları ve planları değerlendirildi.

Didim'de Özelleştirme İdaresi'ne devredilen parselle ilgili imza kampanyası!

Didim’de mülkiyeti Hazine’ye ait olan ve imar planlarına rekreasyon alanı olarak işaretlenen 1020 parselin Hazine’den alınarak, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi'ne verilmesine itirazına ilişkin imza kampanyası başlatıldı.

Didim'de vatandaşlar imar planları hakkında bilgilendirildi!

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Didim'de 3 mevkiindeki Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyle ilgili halka açık bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Didim Belediyesi imar planı için halk toplantıları düzenleyecek!

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İlçemiz Didim’de 3 mevkiideki Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyla ilgili 6 ve 7 Eylül 2016 tarihlerinde halk toplantıları düzenleyecek.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı kabul edildi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçeye kültür merkezi ve amfi tiyatro kazandırma noktasında adımların atıldığını söyledi. Atabay, ''Poje çalışmaları başlayacak ve iki dosyada da aynı anda yürütülecek. Amfi tiyatroyu 2.koy bölgesinde düşünülüyor''dedi.

didim imar Haberi

didim imar

Didim Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Meclis'te Hukuk Komisyonu Kuruldu, Denetim Komisyonu Seçimi Yapıldı Di di m Belediye Meclisinin 2015 yılı Ocak ayı toplantısı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. 


Meclis toplantısında Meclis bünyesinde Hukuk Komisyonu adı altında yeni bir komisyon kuruldu, Denetim Komisyonu üyelikleri seçim yapıldı. Didım Belediyesi Meclisi 2015 yılının ilk meclis toplantısını gerçel deştirdi. 


Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay başkanlığında yapılan Meclis toplantısına MHP'li Ragıp Işıklar mazeretii olarak katılmadı. Meclis toplantısı öncesinde M-P'li Meclis Üyesi Aydan Aşık Turgut tarafından verilen 5 yazılı önerge okundu. Verilen Önergelerde "Didi m Belediyesi bünyesinde kurulan şirkette durumu ve çalışanlarla ilgili bilgiler, Şirketin genel Müdürünün kim olduğu, yönetim kurulunda kimlerin yer aldığı, Huzur evinden çıkartılan 15 işçinin hangi nedenlerden çıkarıldığı ve Belediyenin...