05 / 05 / 2024

didim majestic pine villaları

didim majestic pine villaları

Majestic Pine Villaları 'nda satışlar sürüyor, projede yer alan villalar deniz manzarasına sahip

Özak GYO'dan Didim'deki gayrimenkule ait değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Didim Turizm Tahsisli Gayrimenkule ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama ve hazırlanan değerleme raporu şöyle...

2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı!

Yabancılara en fazla konut satışının gerçekleştirildiği kentlerden Aydın'a yerleşen yabancılar, ülkelerine de dönmek istemiyor. Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun '2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı' dedi.

Didim'de Hazine arazisi alanına tepki geldi!

Didim İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ömer Vela, hazine arazilerinin usulsüz şekilde tarıma açılmasına tepki gösterdi. Vela, ''Didim'deki yetkililere düşen görev derhal bu talanlara son verdirmek'' dedi.

Didim'de inşaat mühendislerinden hazine arazisi alanına tepki!

Didim İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ömer Vela, yaptığı açıklamada; "Herkesin rahatlıkla görebildiği bu arazi talanını devletin Didim'deki konuyla ilgili temsilcilerinin niye göremediğini sormamızda bir beis olmadığı kanısındayım" dedi

Maslak Green Pine güncel fiyatları!

Gökkar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Maslak Green Pine İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta inşa ediliyor. 8 blok halinde yükselen Maslak Green Pine güncel fiyatları haberimizde yer alıyor.

Didim feribot seferlerine Konsolos'tan destek geldi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ile Yunanistan'ın Kos ve Leros adası arasında yapılması planlanan Feribot seferleriyle ilgili Yunan Başkonsolosundan da destek aldıklarını belirti.

Tayyar Cengiz: Didim'in turizm çeşitliliğine ihtiyacı var!

Didim'de turizm sezonun 12 aya yaymak için eksikliklerin olduğunu belirten TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim'deki yatmaların turizm sezonu süresinin uzatılması için taleplerinin olduğunu belirtti.

Didim Altınkum'da 3. Koy itirazları mahkemeye taşındı!

Didim Derneği Başkanı Ali Budak, 3. Koy bölgesinin bu tarihsel kimliği ve amacına uygun düşen plan kararları ile korunması ve geliştirilmesinin önem kazandığını dile getirdi.

Didim Ticaret Odası: Didim'de inşaat zirvesi yapılmalı!

Didim Ticaret Odası'nın Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ticaret Odası Hesap Tetkik Komisyonu raporu oy çokluğuyla ret edildi. Toplantıda Didim'de inşaat zirvesi yapılması gündeme geldi...

Didim'de turizm sezonu sona erdi!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de turizm seonu, ilçede bulunan son turist kafilesinin, ülkelerine dönmesiyle tamamlandı.Didim'de mayıs ayında başlayan turizm sezonu, kasım ayı itibarıyla son buldu.

Didim yatırım sayesinde daha fazla turist çekecek

Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de turizm sezonu, ilçede bulunan son turist kafilesinin, ülkelerine dönmesiyle tamamlandı. Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, Didim'e ilginin bu yıl arttığını söyledi...

Didim'de turizm sezonu sona erdi!

Didim Turizm Dernek Başkanı Alkaner: "Bu sene Almanlar ve Hollandalılar yoğun olarak ilçemize geldi. Bunun yanında Polonya, Slovakya ve Çekoslovakya gibi Doğu Avrupa ülkelerinden turistler, tatilleri için ilçemizi tercih etti."

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı!

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı. Aydın'ın Didim ilçesinde bu sabaha karşı çıkan ve yaklaşık 3,5 saatte kontrol altına alına yangında 15 hektar alanın zarar gördüğü belirtildi.

didim majestic pine villaları Haberi

didim majestic pine villaları

Majestic Pine imzasıyla Didim Akbük'te inşa edilen Majestic Pine Villaları 'nda 3 odalı ve 4 odalı villalar bulunuyor. Projede satışlar devam ediyor.


Majestic Pine Villaları konum olarak; Bodrum'a 1 saat, İzmir'e 1 saat 15 dakika, Altınkum şehir merkezine ise 20 dk mesafede yer alıyor. Proje kapsamındaki konutlar deniz manzarasına sahip.


Akbük Majestic Pine Villaları 'nda;

3 odalı müstakil villalar 99 bin Euro'dan;

4 odalı müstakil villalar ise 195 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Didim Majestic Pine Villaları 'nda; klima, uydu sistemi girişleri, yüzme havuzu, güneşlenme terası, ebeveyn banyosu bulunuyor.


Telefon: (0)256 813 79 40

Web Adresi :http://www.majestic-pine.com

Ceren...