27 / 04 / 2024

Didim yıkım ihalesi

Didim yıkım ihalesi

Didim Belediyesi, Didim'de yer alan imara aykırı yapıların yıkım işini 12 Kasım 2014 tarihinde 14.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 1.095 gün sürecek.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Elazığ'da hasarlı binalar için yıkım ihalesi!

Elazığ Belediyesi, 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğüne sahip depremde ağır zarar alan binalarla ilgili yıkım ihalesini tamamladı. 

Karaman'da malzeme karşılığında yıkım ihalesi!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Karaman Merkez Dereköy Mahallesi'nde yer alan yapılar için yıkım ihalesi düzenliyor.

Seferihisar’daki kaçak bina için yıkım ihalesi!

İzmir Seferihisar Bengiler Mahallesi 6274 sokak numara 17'de işletme ruhsatı verilen kaçak bina yıkım kararı verildi. 2 yıl gecikmeli olarak bina için yıkım ihalesi yapılacak...

Sincan'da geri dönüşüm malzemesi karşılığında yıkım işi ihalesi!

Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan metruk bina ve depo için yıkım işi ihalesi düzenliyor.

Atatürk Havalimanı için yıkım ihalesi açıldı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yıkımı için ihaleye çıkıldı. İhale, 8 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nde yapılacak...

Didim yıkım ihalesi Haberi

Didim yıkım ihalesi



Didim Belediyesi, Didim'de yer alan imara aykırı yapıların yıkım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 1.095 gün sürecek. 


İhalesi; 12 Kasım 2014 tarihinde 14.30'da Didim Belediyesi Meclis Toplantı Salonu Cumhuriyet Mahallesi İnönü Bulvarı'nda açık ihale usulü yapılacak. 




İHALE İLANI:


2014/131194 BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 8989


DİDİM İLÇESİ DAHİLİNDEKİ İMAR KANIM NA AYKIRI İMALATLARIN Y IKIMI


DİDİM BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞC


DİDİM İLÇESİ DAHİLİNDEKİ İMAR KANUNUNA AYKIRI İMALATLARIN YIKIMI yapım işi 4734 sav ılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda ver almaktadır.


İhale Kayıl Numarası : 2014/131194


I -İdarenin


a) Adresi :Cumhuriyet Mahallesi İnönü Bulvarı 180 09270n Dİ Dİ M/AY DİN


b) Telefon e faks numarası : 25681! 2660 - 2568112111


c) Elektronik Posta Adresi : didimbelediyesi tttyahoo.com


ç) İhale...