17 / 05 / 2024

Dijital Kartlı Sayaç Uygulaması

Dijital Kartlı Sayaç Uygulaması

Abonelerin 7 gün 24 saat diledikleri kadar su alabilir ve kullanımlarını sürekli olarak takip edebildiği sistem olan Kartlı su sayacı aboneliği nedir? Kartlı su sayacına abonelik nasıl yapılır?

Dijital slip uygulamasıyla kağıt kullanımı azalıyor!

Kart kullanıcıları, kartlı alışveriş işlemleri sonrasında kağıt slip almak istemiyorlarsa artık dijital bir seçenekleri olacak.

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Amin Rahmanfar ve Mahmous Rajabnejad ortaklığında kuruldu.

ABD 'dijital hizmet vergileri' hakkında inceleme başlattı!

ABD, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelerin uyguladığı dijital hizmet vergileri hakkında soruşturma başlattı.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Koronavirüs dijital konut satışına talebi artırdı!

Koronavirüs salgını sebebiyle evden çıkılmayan dönemde ev gezme işleri dijital ortama aktarılırken pazarlıklar da yan yana gelmeden gerçekleştiriliyor. Tapu işlemleri de evden çıkmadan yapılıyor. Bu dönemde satın alınan evlerin yarısı, evden çıkılmadan alındı...

Rekabet Kurulu dijital ekonomiye odaklandı!

Rekabet Kurulu dijital ekonomide ortaya çıkacak rekabet ihlallerinin yakından takibini yapmak, uluslararası kuruluş ve diğer rekabet otoriteleriyle tecrübe paylaşımında bulunmak için yeni görev tanımları belirledi.

Covid-19 sürecinde dijital pazarlamanın önemi semineri 12 Mayıs'ta! 

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Covid-19 sürecinde dijital pazarlamanın önemi ve etkin kullanım yöntemleri' başlıklı seminer, 12 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Koronavirüsle gayrimenkulde dijital dönem başladı! 

Koronavirüs sebebiyle, iş ve gündelik yaşamın ağırlıklı olarak internet üzerinden devam ettirilmesiyle gayrimenkul sektörü de dijital ortama taşındı...

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

Dijital Kartlı Sayaç Uygulaması Haberi

Dijital Kartlı Sayaç Uygulaması

Kartlı su sayacı aboneliği nedir?

Dijital Kartlı Sayaç Uygulaması bir tahakkuk ve tahsilat sistemidir. Aboneler 7 gün 24 saat diledikleri kadar su alabilir ve kullanımlarını sürekli olarak takip edebilirler.


Kartlı Sayaç Uygulaması’nda ücretlendirme mekanik sayaç ile aynıdır. 1 kontör su bedelinin karşılığı 1 m3 su bedeline eşittir.


Kartlı Sayaç’lar ücretsiz olarak takılmakta ve abonelerimize kontör yüklemelerini gerçekleştirebilmeleri için 1 adet yükleme kartı verilmektedir.


Abonelerimiz sayaçlarına diledikleri kadar kontör yükleyebilmektedir.


Yüklenen kontörün sayaca aktarılması için kartın “ok” yönünde sayaca takılması yeterlidir. Sayaç ekranında “kredi yüklendi” mesajı çıktığında yükleme işlemi tamamlanmış olmaktadır.


Sayaçta kontör bitmesi durumunda sayaçtan su akışı kesilmekte, kartın (içinde kontör yokken) sayaca takılması durumunda 5m3(ton) daha yedek su kullanımı mümkün olmaktadır.


Sayaçtaki kontörün resmi tatiller ve mesai saatleri dışında bitmesi ve yedek 5 m3 kullanımın...