26 / 07 / 2024

dijital otel yönetim ve pazarlama sistemi

dijital otel yönetim ve pazarlama sistemi

Konaklama sektörüne yönelik çözümler geliştiren CloudArena, bulut bilişim tabanlı dijital otel yönetim ve pazarlama sistemi HotelRunner’ı kullanıma sundu...

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Emlak danışmanlarının dijital yönetim aracı RE-OS!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi bugün 900 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Bülent Saruhan    Saraylı tarafından kuruldu.

MASKO eski yönetim binasını otel yapacak!

MASKO'nun yeni projelerle daha güçlü yapıya kavuşacağını söyleyen MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan ''17 katlı ve 22 bin metrekare kapalı alana sahip bir otel yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

Güral Premier Tekirova, 7 yönetim sistemine sahip ilk otel olacak!

Halihazırda 5 yönetim sistemini uygulayan Türkiye’nin ikinci oteli olma özelliği taşıyan ‘Güral Premier Hotel Tekirova’, şimdi de Türkiye’nin 7 yönetim sistemine sahip olan tek oteli olmak üzere kolları sıvadı. Sistem, 2016’da devreye girecek.

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Aziz Torun seçildi!

GYODER’in 25 Mart 2015, Çarşamba günü Divan Otel, Taksim'de düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda belirlenen Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu listesi belirlendi. İşte liste:

Pom Otel Danışmanlığı ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pom Otel Danışmanlığı ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, İpek İpekçi Müdürlüğü 'nde kuruldu.

BİM-FED yeni yönetim kuruluyla devam edecek!

BİM-FED. 4'uncü döneminde sektörün geleceğini kurgulayacak. Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED), 7 Şubat Cumartesi Günü Wyndham Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantısında yeni yönetim kurulu ile bir araya geldi.

İnanç Otel İşletmeciliği Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İnanç Otel İşletmeciliği Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi, Filiz Hançar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Atalar Sokak'ta kuruldu.

Yusuf Kenan Onat Martı Otel Yönetim Kurulu üyesi seçildi!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yusuf Kenan Onat Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi seçildi.

Martı Otel Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Metin İplikçi vefat etti!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Otel Yönetim Kurulu Üyesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi İsmail Metin İplikçi vefat etti.

dijital otel yönetim ve pazarlama sistemi Haberi

dijital otel yönetim ve pazarlama sistemi

Konaklama sektörüne yönelik geliştirdiği çözümlerle otel yönetimini ve sosyal pazarlamasını kolaylaştıran, online rezervasyon deneyimini farklı bir boyuta taşıyan CloudArena, bulut bilişim tabanlı dijital konaklama tesisi yönetim ve pazarlama sistemi HotelRunner’ı tanıttı. 


HotelRunner, bağımsız otel, butik otel, motel, apart, pansiyon ve kısa dönem kiralık daireler gibi konaklama tesislerinin, kendi internet siteleri, Facebook sayfaları dahil olmak üzere tüm online kanallardan rezervasyon kabul edebilmelerini sağlamanın yanı sıra birçok avantaj daha getiriyor. Çözüm, konaklama tesislerinin kendi online içeriklerini kolayca oluşturup yönetmelerini ve sosyal medya bilinirliklerini artırmalarına yardımcı olmakla birlikte, doluluk oranlarının çarpıcı bir şekilde yükseltmesini mümkün kılacak özellikleri ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda, HotelRunner kullanan konaklama tesisleri, herhangi bir POS sistemine ihtiyaç duymadan müşterilerine çeşitli online ödeme seçenekleri sunabiliyorlar.


Küçük otelleri uluslararası sistemlere entegre ediyor 


Türkiye’nin...