27 / 04 / 2024

Güral Premier Tekirova, 7 yönetim sistemine sahip ilk otel olacak!

Güral Premier Tekirova, 7 yönetim sistemine sahip ilk otel olacak!

Halihazırda 5 yönetim sistemini uygulayan Türkiye’nin ikinci oteli olma özelliği taşıyan ‘Güral Premier Hotel Tekirova’, şimdi de Türkiye’nin 7 yönetim sistemine sahip olan tek oteli olmak üzere kolları sıvadı. Sistem, 2016’da devreye girecek.



‘Güral Premier Hotel Tekirova’nın halihazırdaki 5 kalite yönetim sisteminin denetimleri tamamlanarak, bu belgelerin devamına karar verildi. Mevcutlara ek olarak iki yeni kalite yönetim sistemini daha devreye almak üzere çalıştıklarını belirten Güral Premier Hotel Tekirova Genel Müdürü Levent Toper, bu şekilde yedi yönetim sistemine sahip Türkiye’nin ilk ve tek oteli olmayı hedeflediklerini söyledi. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Levent Toper, “2010 yılında ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ markası ile hizmete açtığımız işletmemizi, 2015 yılı itibariyle TSE tarafından 5 yönetim sistemi belgesine sahip Türkiye’nin ikinci oteli olarak yüksek bir seviyeye ulaştırdık. Altyapı çalışmalarına bu yıl başladığımız 2 yönetim sistemini de 2016 sezonunda işletmemizde uygulanabilir hale getirmeyi ve böylelikle TSE tarafından tescillenmiş 7 yönetim sistem belgesine sahip Türkiye’nin ilk ve tek oteli olmayı kendimize temel hedef olarak belirledik” dedi.


Güral Premier Tekirova, 7 yönetim sistemine sahip ilk otel olacak!


‘Dünya Standartlar Günü’ anlatıldı

Düzenlenen toplantıda şirket denetim sürecinin ‘Dünya Standartları Günü’ne denk gelmesiyle ilgili bir açıklama yapan Levent Toper, Güral markasının kaliteli hizmet anlayışının da altını çizdi.

Antalya’nın kaliteli hizmet anlayışı ile öncü konumdaki oteli ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ ekibinin katıldığı toplantıda ‘Dünya Standartları Günü’nün önemi anlatılarak uygulamaya ilişkin bilgiler verildi. 



Geri Dön