09 / 05 / 2024

Güral Premier aldığı 4 sertifikayla kalitesini tescilledi!

Güral Premier aldığı 4 sertifikayla kalitesini tescilledi!

İlk sezonunda arka arkaya başarılara imza atan Güral Premier Tekirova, Antalya turizminin liderleri arasında olduğunu ve kaliteli hizmet anlayışıyla adından sıkça söz ettireceğini aldığı dört dalda sertifika ile kanıtlıyor



Genel Koordinatörü M. Fazıl Dertlioğlu yönetimindeki güçlü kadrosuyla kalitesini geliştirmeye devam eden Güral Premier Tekirova, çevreci duruşu ve sağlığa verdiği önem ile ISIS Türkiye"den dört dalda sertifikaya layık bulundu.
çevreyi korumaya yönelik çalışmalarıyla MAVİ BAYRAK ile ödüllendirilen, Kaliteli Wellness & Spa hizmetiyle Europe Certificate kurumu tarafından QUALİTY SPA SELECTİON sertifikasına layık görülen Güral Premier Tekirova, turizm sektöründe sağlıklı konaklamayla ilgili Türkiye"de ve uluslararası alanda faaliyet gösteren ISIS Türkiye firması tarafından denetlendi. Tüm denetlemelerin gizli olarak yürütüldüğü çalışmalar bu anlamda da büyük önem taşıyor.
Sertifika töreninde yaptığı konuşmayla kalite faaliyetlerine değinen Genel Koordinatör M. Fazıl Dertlioğlu œ2011 sezonuna Kalite Yönetim, çevre Yönetim ve Gıda Güvenliği Yönetim sistemlerinin kurulmasına yönelik çalışmalarla kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz dedi. Dertlioğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü œGüral Premier Tekirova,   misafir odaklı ve yıldızlar ile sınırlandırılmayan hizmet anlayışıyla sektörde ne kadar iddialı olduğunu ilk sezonundaki kalite belgeleri ile kanıtlamıştır.
ISIS Türkiye Genel Müdürü Ahmet AKçACIOĞLU ise œOtellerde sağlıklı konaklama bütün departmanları ilgilendirmektedir, bu yüzden departmanları sürekli olarak inceleyip, yönlendirmeler yapıyoruz.   Aylık yapılan performans değerlendirmeleri Gıda Güvenliği ve Su Güvenliği olmak üzere, Kat Hizmetleri Kontrolü altında odalar, genel mekan, çamaşırhane ve tekstil ürünlerini, Hamam-SPA Kontrolü adı altında ise hamam ve bütün ilgili bölümlerin sağlık ve hijyen açısından incelenir, iş başı eğitimleri verilir ve meslek körlüğünü önlemek için öneriler ve çözüm yollarını sunulmaktadır. Sertifikalar GIDA GÜVENLİĞİ, SU GÜVENLİĞİ, KAT HİZMETLERİ KONTROLÜ ve HAMAM-SPA KONTROLÜ olmak üzere 4 ana grupta düzenlenmekte olup, Güral Premier Tekirova"nın açılış öncesi inşaat sırasında ve sezon içerisinde yönetim ve çalışanlarının her birinin üstün gayret ve özverileri her bir grup için ayrı ayrı sertifika almaya hak kazanmıştır. şžirketimizin amaçlarından biride işletmelerimizin kalite sorumluluğuna katkıda bulunmaktadır.   diyerek sözlerini tamamladı.


Geri Dön