05 / 07 / 2024

dijitel kapı dürbünü

dijitel kapı dürbünü

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Dünyanın en büyük bakır şirketinin kapısına hükümet tarafından kilit vuruldu

Şili’nin Puchuncavi bölgesinde dünyanın en büyük bakır üretim fabrikası olan "Codelco"nun çalışanları protesto gösterisi düzenledi. Hükümetin Şili'nin Çernobili olarak bilinen Ventanas bölgesinde bulunan fabrikayı kapatma kararı almasının ardından çalışanlar, fabrika bahçesinde toplandı.

Türk mühendisleri dünyanın en iyisi olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi!

Türk mühendisleri, teknolojinin en uç unsurlarını kullanarak sahip olduğu özellikler ile sınıfında 'dünyanın en iyisi' olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

Dünyanın en pahalı 10 stadyumu!

Dünyanın en pahalı statları açıklandı. Yaklaşık 9 milyar 97 milyon TL'ye inşa edilen Krestocsky Stadıum geçen yıl kapılarını açıldı.

Antalya Kapıçay Barajı’nın dolgusunda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Antalya’nın finike ilçesi Kapıçay Barajı’nın gövde dolgusunda sona gelindiğini söyledi.

Dünyanın ilk kitabevi oteli 5 Kasım'da açılıyor!

JAPONYA'nın başkenti Tokyo'da dünyanın ilk kitabevi konseptli oteli açılıyor. 5 Kasım'da kapılarını açacak 'Book and Bed Tokyo' adlı otelde yaklaşık 1700 kitap bulunuyor.

Yale Kilit dijital kapı dürbününü görücüye çıkarıyor!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Yale Kilit'ten Dijital Kapı Dürbünü!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Kapıcıların çalışma şartları nelerdir?

Kapıcıların hizmetlerinin kapsam ve niteliği ile çalışma süresi, hafta tatili, yıllık ücretli izin hakları ve kapıcı konutlarına ilişkin usul ve esasları, Konut Kapıcıları Yönetmeliğinde düzenleniyor. Peki, kapıcıların çalışma şartları nelerdir?

Dünyanın en pahalı çatı katı!

Monaco'da bulunan ve dünyanın en pahalı dairesi unvanına sahip olan ev, kapılarını açtı. 240 milyon Sterlin (yaklaşık 865 milyon TL) fiyat alıcısını bekleyen şehirdeki Tour Odeon isimli gökdelenin üst katında yer alıyor.

Dünyanın en yüksek binası Burç Halife'de aidat krizi çıktı!

Dünyanın en yüksek binası sayılan Dubai’deki Burç Halife'de kapıcı krizi çıktı. Binayı işleten Emaar Properties, bina sakinlerine ortak kullanım alanlarıyla ilgili aidatlarını ödemesi için bildiri yayınlandığını belirtti...

Dünyanın zirve markası Hafele Bursa İnşaat Zirvesi'nde!

Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle dünyanın zirve markası olan Hafele, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nin sponsorlarından biri oldu...

dijitel kapı dürbünü Haberi

dijitel kapı dürbünü

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor. Firma, çok sayıda ürününü fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Yale Kilit, fuarda 9'uncu salondaki 137/A numaralı standında 5800 Serisi Dijital Kapı Dürbünü'nü görücüye çıkaracak. Ürün, standart dijital kapı dürbünlerinin özelliklerine ek olarak kamera sistemine entegre sensörlere sahip. Böylece, kapıya gelenlerin zile basmalarına gerek kalmadan, görüntüleri...