30 / 04 / 2024

Dikili Belediyesi 2014 projeleri

Dikili Belediyesi 2014 projeleri

Değişen ve gelişen bir ilçe olmakla beraber kaliteli hizmet üretme yolunda emin adımlarla ilerleyen Dikili Belediyesi, ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı ile projelerini birer birer hayata geçirmeye devam ediyor.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de 17 adet arsa satışa çıkıyor! 5 Ekim'de yapılacak ihalede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor

İzmir Dikili Belediyesi Katıralan Mahallesi'ndeki 17 adet arsayı satışa çıkardığını ilan etti. İşte ihaleye ilişkin tüm merak edilenler...

Dikili Belediyesi 17 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Dikili Belediyesi 7 arsa ve arazi satacak! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlara büyük fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili'de yer alan 7 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 8 Haziran'da yapılacak olan ihale ile ilgili detaylar...

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Satılık yazlık arayanlar için büyük fırsat! Dikili Belediyesi 15 konutu satışa çıkardı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir, Dikili Çandarlı'da yer alan 15 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Çatalca Belediye Meclisi 8 Nisan'da toplanıyor!

Çatalca Belediyesi 2014 - 2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı Meclis Salonunda yapılan birleşim ile yapıldı.

Dikili Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Dikili Belediye Başkanlığı; İzmir İli, Dikili İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 3 milyon 177 bin 653 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Dikili Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Dikili Belediye Başkanlığı, Çandarlı, İsmetpaşa ve Merdivenli Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhaleler 20 Temmuz'da gerçekleşecek..

İzmir Dikili'de 4.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

İzmir Dikili Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, 3 ilçedeki 5 arsasını satışa sunuyor. İhale, 25 Mayıs Perşembe günü yapılacak..

Dikili Belediyesi 2014 projeleri Haberi

Dikili Belediyesi 2014 projeleri



Veteriner Hekim Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından değişen ve gelişen bir ilçe olmakla beraber kaliteli hizmet üretme yolunda emin adımlarla ilerleyen Dikili Belediyesi, ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı ile projelerini birer birer hayata geçirmeye devam ediyor.


7’den 70’e herkes spor yapsın diye


Dikili halkıyla, ilçeye tatil yapmaya gelen yerli ve yabancı turistlerin rahat ve huzurlu bir zaman geçirmesi için çalışmalarını sürdüren Dikili Belediyesi ekiplerinin, 7’den 70’e herkese sporu aşılamak için oyun parklarına yerleştirdiği kondisyon ve spor aletleri vatandaştan büyük ilgi görerek tam puan aldı. Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, yeni yapılan ile mevcut çocuk ve dinlenme parklarında kondisyon ve spor aletlerinin kurulması çalışmalarının yanı sıra Dikili ilçe merkezi, Çandarlı ve mahallelerinde bulunan tüm oturma bankları...