29 / 04 / 2024

Dikili Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Buğra Akın

Dikili Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Buğra Akın

DİKİLİ Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren mimar, müteahhit ve mühendislere yönelik bir toplantı düzenledi. Dikili Belediyesi yetkilileri ile Dikilili mimar, müteahhit ve mühendisler, "Gelişen ve Değişen Dikili" hedefinde uzlaştı.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de 17 adet arsa satışa çıkıyor! 5 Ekim'de yapılacak ihalede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor

İzmir Dikili Belediyesi Katıralan Mahallesi'ndeki 17 adet arsayı satışa çıkardığını ilan etti. İşte ihaleye ilişkin tüm merak edilenler...

Dikili Belediyesi 17 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Dikili Belediyesi 7 arsa ve arazi satacak! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlara büyük fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili'de yer alan 7 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 8 Haziran'da yapılacak olan ihale ile ilgili detaylar...

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Satılık yazlık arayanlar için büyük fırsat! Dikili Belediyesi 15 konutu satışa çıkardı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir, Dikili Çandarlı'da yer alan 15 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Dikili Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Buğra Akın Haberi

Dikili Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Buğra Akın

Dikili Kültürevi'nde gerçekleştirilen toplantıda Dikili Belediyesi yetkilileri ile Dikilili mimar, müteahhit ve mühendisler, "Gelişen ve Değişen Dikili" hedefinde uzlaşırken, güç birliğinde süreklilik kararı alındı.


TARİHİ İŞBİRLİĞİ

Dikili Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Buğra Akın, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Derya Emiroğlu, İnşaat Mühendisi Ebru Çelik Kaval, Şehir Plancısı Ceylan Işık, İnşaat Teknikeri Yelda Soydemir ve İnşaat Mühendisleri Odası Dikili Temsilcisi Azam Ziya Güç, Dikili ilçesinde faaliyet gösteren mimar, müteahhit ve mühendisler ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi, 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile mahalle sıfatına dönmüş yerler üzerindeki yapıların ruhsatlandırılması, imar mevzuatındaki düzenlemeler ve inşaatlardaki iş güvenliği ile alınacak tedbirler masaya yatırılırken sorunların önüne geçilmesi için uygulanacak prosedür hakkında Dikili Belediyesi yetkilileri bilgiler verildi. 


"BU İŞBİRLİĞİ BAŞARIYI...