17 / 05 / 2024

dikili en temiz plaj

dikili en temiz plaj

Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinden olan ilçelerinin “pırıl pırıl” olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

2022'de en çok onlar rağbet gördü! İşte nedenleri

2022'nin En İyi Robot Süpürgeleri, telefonunuzdaki tek bir düğmeye dokunarak evinizi temiz ve çöpten uzak tutmanıza yardımcı olabilir. Peki elektrikli robot süpürgeler neden bu kadar tutuldu. işte detaylar...

Giysilerin ömrünü uzatan hassas programlar! İşte Grundig çamaşır makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Çamaşır makinelerinden beklenen özeliklerin başında, çamaşırlara zarar vermeden en temiz hijyen ile yıkaması geliyor. İşte bu yönde iddialı Grundig çamaşır makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

Park Yaşam Santorini'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

İzmir’in en temiz havasının bulunduğu lokasyonda, 74.000 metrekarelik inşaat alanına sahip, Park Yaşam Santorini İzmir projesinde lansman dönemi başladı.

TİKA'nın Tayland'da restore ettiği camiye ödül!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) geçen yıl Tayland'da restore ettiği Bang Uthit Camisine belediye tarafından En Temiz Mabet Ödülü verildi.

Türkiye’nin en güzel 10 köyü!

Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Huzurun, doğal yaşamın, temiz havanın ve yöresel lezzetleri tadacağınız Türkiye’nin en güzel köyleri sizi bekliyor. “Orada bir köy var uzakta” demeyin, hazırlığınızı yapıp yola çıkın.

Wolfgang Sobotka: Hitler'in doğduğu ev yıkılmalı!

Avusturya İçişleri Bakanı Wolfgang Sobotka, Hitler'in doğduğu evin yıkılması gerektiğini belirterek, "Bana göre yıkım en temiz çözümdür" dedi.

Adolf Hitler'in evi yıkılıyor mu?

Avusturya Sosyal Demokrat Partili Sobotka, Adolf Hitler'in doğduğu evin kamulaştırılması amacıyla hazırlanan yasa tasarısında son aşamaya gelindiğini söyledi. Sobotka, ''Bana göre yıkım en temiz çözümdür."dedi.

İzmir Karaburun Sahili yenilendi!

İzmir’e yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki doğal güzellikler, en temiz denize sahip mavi bayraklı koyları ve eşsiz denize sahip Karaburun turistleri bekliyor. Karaburun’a ulaşım kısa süre önce bir bölümü tamamlanan otoyoluyla kolaylaştı.

Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali yenilendi!

Türkiye’nin en güvenilir, en temiz ve en ferah otobüs terminali olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yenilendi.

Erkan Temiz: Ordu'nun en büyük eksikliği nazım imar planı!

Ordu'nun en büyük eksikliğinin nazım imar planı olduğunu söyleyen Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu’nun büyükşehir yapılmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen nazım imar planının halen yapılmadığını belirtti.

dikili en temiz plaj Haberi

dikili en temiz plaj


Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinden olan ilçelerinin “pırıl pırıl” olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  


Yaz sezonunun sorunsuz geçmesi için plaj ve kumsallarda titiz bir çalışma sürdüren ekipler ilçenin önemli plajlarından Yakomoz Plajı, Atatürk İlkokulu Plajı ile Antur Plajı’ndan Kabakum Deresi’ne kadar olan bölgeyi özel olarak tasarlanmış araçlarla temizledi.


‘Tatilin Keyfi Dikili’de Doyasıya Yaşanacak’


Dikili’de her noktada eşit ve kalite hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, çalışma anlayışlarında temizliğin ilk ve öncelikli hizmet olduğunu söyledi. Tosun, ‘Biz yepyeni bir sayfa açtık. Kısıtlı olanaklarımıza rağmen ilçemizde yaşayan halkımız ile tatillerini geçirmek için ilçemize misafir gelen yerli ve yabancı turistlerimizin huzurlu zaman geçirmeleri için başta temizlik olmak üzere...