29 / 04 / 2024

Dikili Kültürevi

Dikili Kültürevi

DİKİLİ Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren mimar, müteahhit ve mühendislere yönelik bir toplantı düzenledi. Dikili Belediyesi yetkilileri ile Dikilili mimar, müteahhit ve mühendisler, "Gelişen ve Değişen Dikili" hedefinde uzlaştı.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Atatürk Kültür Merkezi 2019'da bitirilecek!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk bakanı olan Mehmet Ersoy, Numan Kurtulmuş'tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2019'da tamamlanacağını söyledi.

Manisa Şehzeler kültürevi inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi imar planı askıda!

İzmir Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı askıda...

Bursa'daki Özlüce Kültürevi yıkılma tehlikesi altında!

Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne devredilen Özlüce Kültürevi, kaderine terk edildi.

Malatya Kültürevi tarihi konakta hayat bulacak!

Malatya Kültürevi Konağı, Büyükşehir Belediyesi tarafından farklı nitelikteki sivil mimari örneklerini bir araya getirip geleneksel sokak kültürüne hayat vermek için kurulan Sanat Sokağı içerisinde yer alıyor

Çandarlı Kültür Evi'nde çevre düzenlemesi yapıldı!

Dikili Belediyesi sürdürdüğü yenileme ve düzenleme çalışmalarında ilçe tarihinde önemli bir yere sahip olan ve eski zeytinyağı fabrikası olarak bilinen Çandarlı Kültür Evi'nde çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışması yaptı.

Dikili'de çarpık kentleşmeye geçit yok!

Dikili Kültürevi'nde gerçekleştirilen toplantıda Dikili Belediyesi yetkilileri ile Dikilili mimar, müteahhit ve mühendisler, “Gelişen ve Değişen Dikili” hedefinde uzlaşırken, güç birliğinde süreklilik kararı alındı.

Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi inşaatını inceledi!

İstanbul Ardahan Kültürevi’nin, 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan açılışı için çalışmalar da hızlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte Kültür evi Yöneticileri açılış hazırlığına başladı.

İstanbul Ardahan Kültür Evi 21 Şubat'ta açılacak!

İstanbul Ardahan Kültürevi’nin, 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan açılışı için çalışmalar hızlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte Kültür evi Yöneticileri açılış hazırlığına başladı.

Iğdır Karakoyunlu Kültürevi Projesi'nin açılışı yapıldı!

Iğdır' ın Karakoyunlu ilçesinde Kalkınma Bakanlığı' nın Sosyal Destek Programı ( SODES ) programı tarafından finanse edilen “Karakoyunlu Kültürevi Projesi” nin düzenlenen törenle açılışı geçekleşti...

Beyoğlu'nda Hamiş-Suriye Kültürevi açıldı!

Suriye devrimine kültürel anlamda eleştirel ve özgürlükçü bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan Hamiş-Suriye Kültürevi açıldı. Kültürevi kurucu üyelerinden Yasin Alhaj Saleh, açılış töreninde konuşma yaptı...

Melikgazi Kıranardı Kültürevi'nin açılışı gerçekleştirildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Camii'nde cuma namazı sonrası semt halkı ile birlikte Kıranardı Kültürevi' nin açılışını gerçekleştirerek ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundu...

Dikili Kültürevi Haberi

Dikili Kültürevi

Dikili Kültürevi'nde gerçekleştirilen toplantıda Dikili Belediyesi yetkilileri ile Dikilili mimar, müteahhit ve mühendisler, "Gelişen ve Değişen Dikili" hedefinde uzlaşırken, güç birliğinde süreklilik kararı alındı.


TARİHİ İŞBİRLİĞİ

Dikili Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Buğra Akın, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Derya Emiroğlu, İnşaat Mühendisi Ebru Çelik Kaval, Şehir Plancısı Ceylan Işık, İnşaat Teknikeri Yelda Soydemir ve İnşaat Mühendisleri Odası Dikili Temsilcisi Azam Ziya Güç, Dikili ilçesinde faaliyet gösteren mimar, müteahhit ve mühendisler ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi, 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile mahalle sıfatına dönmüş yerler üzerindeki yapıların ruhsatlandırılması, imar mevzuatındaki düzenlemeler ve inşaatlardaki iş güvenliği ile alınacak tedbirler masaya yatırılırken sorunların önüne geçilmesi için uygulanacak prosedür hakkında Dikili Belediyesi yetkilileri bilgiler verildi. 


"BU İŞBİRLİĞİ BAŞARIYI...