02 / 05 / 2024

Dikili Midilli vapur seferleri ücreti ne kadar

Dikili Midilli vapur seferleri ücreti ne kadar

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun Epano Skala Kültür ve Sanat Derneği"nin düzenlediği yöresel folklor gösterileriyle dansların sahnelendiği "34. Uzo Şenliği"ne katılmak için gittiği Midilli'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

1941 yılında Belediye Haliç şirketini satın almış! Vapur seferleri düzenli hale getirilmiş

1941 yılında Haliç Şirketi'nin vapur seferlerini sekteye uğratması sonrası İstanbul Belediyesi şirketi satın alınmış.

İzmir Dikili'de arsa arazi ve zeytinlik fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Dikili Belediyesi 17 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Arabalı vapur ücretlerine zam: Yüzde 23 arttı

Arabalı vapur ücretlerine zam geldi. Otomobillerin geçiş ücreti yüzde 23 arttı. İşte yeni fiyat listesi...

Dikili Belediyesi 7 arsa ve arazi satacak! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlara büyük fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili'de yer alan 7 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 8 Haziran'da yapılacak olan ihale ile ilgili detaylar...

İzmir Dikili'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili İsmetpaşa Mahalesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Dikili Midilli vapur seferleri ücreti ne kadar Haberi

Dikili Midilli vapur seferleri ücreti ne kadar


Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Ege Bölgesi'den göç etmiş olan mübadil kökenlilerin kurmuş olduğu "Epano Skala Kültür ve Sanat Derneği"nin düzenlediği yöresel folklor gösterileriyle dansların sahnelendiği "34. Uzo Şenliği"ne katılmak için gittiği Midilli'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Makis Venetas tarafından Midilli Limanı'nda karşılanan Tosun, ilk olarak adanın tarihi ve kültürel yerlerini gezdi ve ardından Midilli Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ticaret Odası Başkanı Thrasos Kalogridis'le bir araya gelen Tosun, kültürel ve ticari ilişkilerin gelişmesi konusunda işbirliğine hazır olduğunu belirtti. Tosun, Kalogridis'le yaptığı görüşmede, Midilli ile olan tüm ilişkileri en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

İşbirliklerini artırarak Türk-Yunan dostluğunu tüm dünyaya göstermek için aradaki tüm engelleri kaldırmak istediklerini kaydeden Tosun, "Dikili-Midilli deniz seferlerinin en yakın zamanda başlaması için girişimlerde bulunacağız. Ege'de artık sevgi...