27 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...



2016'da stil danışmanı Başak Dizer ile evlenen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin dünyaya gelmesiyle babalık duygusunu tattı. Büyük mutluluk yaşayan Kıvanç tatlıtuğ, yatırımlarını oğlu için gerçekleştirmeye başladı. 

Bu kapsamda Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı. 

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili de 14 dönümlük arsa aldı!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçen sene de oğlu Efe'ye İngiltere'den 670 bin Sterlin'e yaklaşık (23 milyon lira) bir konut satın aldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ, gayrimenkul yatırımı için şimdi de Ege'ye  İzmir  Dikili'ye yöneldi. Seneler önce de buradan bir arazi satın alan Tatlıtuğ'un, şimdi de 14 dönüm büyüklükte bir arazi satın aldığı gündeme geldi. 

Kıvanç Tatlıtuğ'un İzmir Dikili'deki 14 dönümlük arsa için 15 milyon Türk Lirası ödediği ileri sürüldü. 

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili de 14 dönümlük arsa aldı!

Yakışıklı oyuncu geçen aylarda Marmaris'te de  yaklaşık 20 milyon Türk Lirası'na bir arsa satın almıştı. 

Diğer taraftan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'ın Bodrum ve Göcek'te villaları, İstanbul'un elit semtlerinde çok sayıda evi ve arsaları olduğu biliniyor. Ünlü oyuncunun teknelere olan ilgisi de gündemde. Şimdi oğlu için lüks bir yat alacağı söylentiler arasında yer alıyor. 

Bunların yanı sıra ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde 40 yaşına girdi. Yakışıklı oyuncuya eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Karaköy'de bulunan bir otelde doğum günü partisi düzenledi. Tatlıtuğ'un doğum günü organizasyonuna; Yasemin Özilhan ve eşi İzzet Özilhan, Birkan Sokullu ve sevgilisi Eda Gürkaynak, Demet Akbağ, Fulya Terim ve kızı Buse Terim, Ece Sükan, Elçin Sangu ve sevgilisi Yunus Özdiken, Burak Yamantürk, Nail Gönenli, Ece Yörenç, Kerem Çatay, Zeynep Beşerler, Deniz Marşan, Didem Soydan, Kıvanç Kasabalı ve eşi Sedef Avcı gibi isimler gitti. 

Ayrıca, geceye Serenay Sarıkaya, Umut Evirgen ve sevgilisi Alina Boz gibi isimlerin de denizden mekana geçtiği ifade edildi. Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ, menajeri Gaye Sökmen de davette yer aldı. 

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren kampanya bu ay bitiyor! Geri sayım başladı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı, EYT...

Kasım'da hesaplara tam 5 bin 97 TL yatacak! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! SON DAKİKA! 

Son dakika! Bakan az önce açıkladı! Ödemeler yarın hesaplara yatırılıyor!


 


Geri Dön