29 / 04 / 2024

Son dakika! Bakan az önce açıkladı! Ödemeler yarın hesaplara yatırılıyor!

Son dakika! Bakan az önce açıkladı! Ödemeler yarın hesaplara yatırılıyor!

Çay üreticilerine ilişkin açıklamalar yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ÇAYKUR aracılığıyla yarın 157 bin ton yaş çay alımı karşılığı 1 milyar 763 milyon TL ödemeyi çay üreticilerinin hesaplarına yatıracaklarını söyledi. İşte detaylar...  



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çay üreticilerine ilişkin son dakika açıklamaları yaptı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada ÇAYKUR aracılığıyla, 157 bin ton yaş çay alımı karşılığı 1 milyar 763 milyon Türk Lirası ödemeyi çay üreticilerinin hesaplarına 31 Ekim Salı (yarın) günü aktardıklarını söyledi.

Bakan Yumaklı'nın açıklaması şu şekilde:

"ÇAYKUR aracılığıyla, 157 bin ton yaş çay alımı karşılığı 1 milyar 763 milyon TL ödemeyi çay üreticilerimizin hesaplarına 31 Ekim Salı (yarın) günü aktarıyoruz"


HESAPLARA 75.9 MİLYON TL YATIRILDI

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, binlerce çiftçi, tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin dört gözle beklediği ödemeler için müjdeyi geçtiğimiz günlerde vermişti.

Son dakika! Bakan az önce açıkladı! Ödemeler yarın hesaplara yatırılıyor!

Paylaşılan detaylara göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, X sosyal medya hesabından kalem kalem yapılacak ödemeleri duyurmuştu.

PARALAR HESAPLARA YATIRILDI! HEMEN KONTROL EDİN!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, çalışmalarını sürdüren Bakan İbrahim Yumaklı, çiftçilere ilişkin destekleme ödemeleri ile ilgili bilgileri yaptığı açıklamada "Bireysel Sulama, Kırsal Kalkınma, Uzman Eller, Sertifikalı Tohum Üretimi projeleri dahilinde 75 milyon 877 bin Türk Lirası tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" demişti.

Söz konusu bu paylaşımda yer alan detaylara söz konusu tutarın 38 milyon 849 bin 346 TL'lik bölümü bireysel sulama sistemleri, 19 milyon 464 bin 207 TL'lik bölümü kırsal kalkınma yatırımı, 12 milyon 56 bin 823 TL'lik bölümü Uzman Eller Projesi, 5 milyon 506 bin 624 TL'lik bölümü de sertifikalı tohum üretimi desteklerinden oluşuyor. Çiftçiler hesaplara yatırılan paraları hemen alabiliyor. 

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 236 yeni konutu kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 milyon yeni konut müjdesi!

Kasım 2023 emekli maaşları ne zaman yatırılacak? SSK ve Bağkur emeklileri hemen bu tarihlere bakın!


Geri Dön