29 / 04 / 2024

Çiftçilere son dakika müjdesi! 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı hesaplara yatırılıyor!

Çiftçilere son dakika müjdesi! 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı hesaplara yatırılıyor!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, üreticilerin hesaplarına 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı yatırılıyor...



 

Konya Şeker, üretici ortaklarına yapacağı avans ödemesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Konya Şeker tarafından yapılan açıklamada 2023-2024 kampanya döneminde pancar ekimi yapan üreticilere motorin avansı ödemesi verileceği kaydedildi.

Paylaşılan bilgilere göre toplam avans bedeli 113 milyon 484 bin 800 Türk Lirası şeklinde açıklanırken, ödemeler bugün saat 17.00 itibarıyla çiftçilerin banka hesaplarına yapılacak.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu da söz konusu avans ödemeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

İşte PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu'nun o açıklamaları...

Çiftçilere son dakika müjdesi! 113 milyon 484 bin TL lik motorin avansı hesaplara yatırılıyor!

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, 2023 yılının Ekim ayı itibarıyla söküm yapmaya başlayan üretici ortaklarının her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu açıklamasında 2 hafta önce söküm avansı yatırdıklarını, tarlada gece gündüz çalışan çiftçiler için, tarlada sökümler de sıkıntı yaşamamaları için motorin avansını bugün hesaplarına yatıracaklarını söyledi.

Yine paylaşılan bilgilere göre, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, söküm avansını üreticilere 3 Ekim tarihinde 180 milyon 281 bin Türk Lirası şeklinde yatırdıklarını dile getirerek, şimdi de motorin nakdi avans desteğini, çiftçi ortakların giderlerini karşılaması temennisiyle bugün toplamda 113 milyon 484 bin 800 TL olarak üreticilerimizin banka hesaplarına yatırdıklarını söyledi.

Ramazan Erkoyuncu açıklamasında böylelikle 15 gün içerisinde toplamda 293 milyon 765 bin liralık bir nakdi katkı ile çiftçilerin yanlarında olmayı sürdürdüklerini kaydederek, tüm üreticilere işlerinde kolaylıklar diledi.

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler alacak mı?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Ulaştırma Bakanlığı 5 ildeki raylı sistem projelerini üstlendi!


Geri Dön