28 / 04 / 2024

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler alacak mı?

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler alacak mı?

5 bin TL emekli ikramiyesinde yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler emekli ikramiyesi alacak mı?



Son dönemlerde gündemden düşmeyen emekli ikramiyesi ödeme tarihleri pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere 5 bin Türk Lirası verileceğini ve konunun diğer detaylarını duyurmuştu. 

Paylaşılan bilgilere göre, söz konusu kabine toplantısı sonrasında 5 bin Türk Lirası emekli ikramiyesi açıklanmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, EYT'lilerin emekli ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu. Peki 5 bin Türk Lirası emekli ikramiyesini kimler alacak, şartlar neler? Emekli ikramiyesi hesaplara ne zaman yatırılacak?

Son dönemlerde gündemden düşmeyen emekli ikramiyesinin şartları ve verileceği tarih milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 5 bin lira emekli ikramiyesi kimlerin alacağı hakkında açıklama geldi. 

Peki 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler emekli ikramiyesi alacak mı? 29 Ekim 2023 emekli ikramiyeleri kimlere verilecek?

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT liler alacak mı?

Peki 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler emekli ikramiyesi alacak mı? 29 Ekim 2023 emekli ikramiyeleri kimlere verilecek?


EMEKLİ İKRAMİYESİ HESAPLARA NE ZAMAN YATIRILACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 5 bin TL emekli ikramiyesinin kasım ayının ilk yarısına kadar hesaplara yatacağı belirtilmişti. Söz konusu emekli ikramiyesinin kasının ayının 15'ne kadar hesaplara yatırılması bekleniyor.

EMEKLİ İKRAMİYESİ KİME ÖDENECEK?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, 5 bin Türk Lirası emekli ikramiyesinin hem emekli olup hem de çalışanlara verilmeyeceği belirtildi. Yine verilen detaylara göre, SSK, Bağkur ve memur emeklileri 5 bin TL emekli ikramiyesi alacak.

EYT'LİLERE 5 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Konu le ilgili olarak verilen detaylara göre, 5 bin TL emekli ikramiyesinden EYT’liler de yararlanacak.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

TOKİ  Ankara  Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara  TOKİ  Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

TOKİ'den bu ile 226 konutluk yeni proje müjdesi! 


Geri Dön