28 / 04 / 2024

Milyonlarca emekli dört gözle bekliyor! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

Milyonlarca emekli dört gözle bekliyor! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus  olmak üzere 5 bin lira verileceğini açıklamıştı. 29 Ekim'e bir gün kala gözler ikramiyenin verileceğin güne çevrildi. Peki Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan emeklilere bir defaya mahsus verilecek bayram ikramiyesinde gözler ikramiyenin verileceği tarihe çevrildi. Cumhuriyet'in 100. yılına özel verilecek olan ikrami emekliler tarafından dört gözle bekleniyor. Peki Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı? İşte detaylar...

EMEKLİ İKRAMİYESİ KİMLERE VERİLECEK?

Emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesinde detaylar merak ediliyor. Milyonlarca kişi ''Bayram ikramiyesi kimlere verilecek?'' sorusunu merak ediyor. Detaylar belli oldu...

5 bin TL emekli ikramiyesi, hem emekli olup hem de çalışanlara verilemeyecek.

EYT'liler emekli ikramiyesinden faydalanabilecek. SSK, Bağkur ve memur emeklileri 5000 TL emekli ikramiyesini alacaklar.

Milyonlarca emekli dört gözle bekliyor! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT liler de yararlanacak mı?

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Emekliler bayram ikramiyesinin ne zaman verileceğini merak ediyor. İkramiyelerin verileceği tarih açıklandı. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren emekli ikramiyesinin kasım ayının ilk yarısına kadar yatırılacağı açıklanmıştı. 5 bin TL emekli ikramiyesinin 15 Kasım tarihine kadar ödemesi bekleniyor.

DUL VE YETİM AYLIĞI ALANLARA DA EMEKLİ İKRAMİYESİ VERİLECEK!

5 bin liralık Cumhuriyet Bayramı emekli parası dul veya yetim aylığı alan vatandaşlar için de geçerli olacak. Yani dul ve yetim aylığı alan kişiler bayram ikramiyesi almaya hak kazanacak. Ancak emekli aylığının sadece bir bölümünü almakta olan dul ve yetim bireyler, bu paradan aldıkları maaşın oranında faydalanacak.

EMEKLİLERE  SENEDE İKİ KEZ BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLİYOR!

Emeklilere her sene iki defa bayram ikramiyesi veriliyor. Bu sene bayram ikramiyesi 1.100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Ramazan Bayramı'nda hesaplara yatırılan 2 bin lira, Kurban Bayramı'nda da emekli vatandaşlara yatırıldı.  2024 yılı ile birlikte emekkilere bayram ikramiyeleri verilmeye devam edecek.

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

Dul ve yetim aylığı alanlara Kasım 2023 müjdesi geldi! Dul ve yetimler kaç TL ikramiye alacak? 

Geri Dön