16 / 05 / 2024

Dikmen caddesi yenilenecek mi

Dikmen caddesi yenilenecek mi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Dikmen Caddesi’nde yapacağı asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle, Dikmen Caddesi kısmi olarak trafiğe kapatılacak

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.

İstiklal Caddesi yenilenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin kalbi sayılan Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi’ni yeniden düzenleme kararı aldı.

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Ankara Dikmen'in kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfaltını yenilediği Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Dikmen Caddesi'nin kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltı yenilenen Dikmen Caddesi’nde şimdi de kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Kocaeli İnönü Caddesi etap etap yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışması yapacak.

Ankara Dikmen caddesi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Dikmen Caddesi’nde yapacağı asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle, Dikmen Caddesi kısmi olarak trafiğe kapatılacak

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu caddesi yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yapılacak olan yol için ihale gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve'deki Konyalı Ali Bey Caddesi yenilenecek!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçenin en önemli arterlerinden biri olan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde yenileme çalışmasını hayata geçireceğiz. Geyve’ye hayırlı olsun” dedi.

İstiklal Caddesi 15 milyon TL'ye yenilenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 16 milyar 100 milyon TL olarak belirlendi. Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nün yatırımları arasında, 15 milyon lira bütçe ile Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Tramvay Hattı Uygulama Projesi dikkat çekti

Kocasinan Nil Caddesi'nin alt yapısı yenilenecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Nil Caddesi’ni bütün alt yapısıyla yenileyeceklerini söyledi.

İstiklal Caddesi değişecek!

Türkiye'nin en gözde gezi ve alışveriş merkezlerinden biri olan İstiklal Caddesi'ndeki binaların görünümü yenilenecek. Proje kapsamında, caddedeki tüm binaların fotoğrafları çekilerek, mevcut görünümleri masaya yatırılacak.

Dikmen caddesi yenilenecek mi Haberi

Dikmen caddesi yenilenecek mi


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Dikmen Caddesi’nde yapacağı asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle, Dikmen Caddesi kısmi olarak trafiğe kapatılacak

Yetkililer, Konya Yolu tarafından başlayacak çalışmaların Çetin Emeç Bulvarı’na kadar yapılacağını belirterek, ilk etapta zamanla yıpranan mevcut asfaltın kazınarak, yerine asfalt serileceğini belirttiler.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için, asfalt kaplama çalışmalarının 7/24 vardiyalı şekilde yapılacağını kaydeden yetkililer, caddede asfalt kaplama çalışmalarının yanı sıra kaldırım yenileme çalışmalarının da yapılacağını kaydettiler.




Ankara Büyükşehir...