06 / 05 / 2024

Dilber Ayın hayatı

Dilber Ayın hayatı

Dilber Ay, Kahramanmaraş, Pazarcık ilçesinde yörük ve Kürt bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesiyle Ankara’ya oradan da Düzce’ye yerleşti. Şarkıcı olmak istediği için az kalsın canından oluyordu ama o pes etmedi. Peki, Dilber Ay nerede yaşıyor?

Borsa ‘Şimşek’ gibi! BIST 100 endeksi son 3 ayın zirvesini gördü! İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada geçen hafta başlayan olumlu hava bu hafta da devam ediyor. Endeks yüzde 5’in üzerinde prim yaparak 5 bin 372 puandan kapattı. Böylece endeks son 3 ayın zirvesini test etmiş oldu.

ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,69'dan yüzde 6,91'e çıktı, böylelikle de ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü haziran ayının kaçıncı haftası?

Babalar Günü'ne kısa süre kala vatandaşlar haziran ayının hangi günü olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Babalar Günü ne zaman? İşte detaylar...

2023 Mayıs en iyi oyun laptopları hangileridir? İşte mayıs ayının en ucuz gaming laptopları!

Oyun bilgisayarını, laptopunu yenileyecek kişiler, bu ayın en ucuz oyun bilgisayarlarını araştırıyor. İşte 2023 Mayıs ayının en ucuz laptop modelleri!

Merkez Bankası duyurdu! Risk primi, seçim sonrası 10 ayın zirvesine yükseldi!

Seçim öncesi son 6 aydır ilk kez 500 puanın altına kadar düşen Türkiye'nin risk primi, neredeyse son 10 ayın en yüksek zirvesine yükseldi.

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

Petrol fiyatları 3 ayın ardından 75 doların altına geriledi! 3 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı

Rusya-Ukrayna savaşıyla yükselişe geçen petrol fiyatları 3 ayın ardından tekrar 75 doların altına geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar? 3 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 3 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı... 

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK tarafından açıklana verilere göre,  nisan ayında fiyatı en çok artan gıda Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

Euro, dolar karşısında giderek güçleniyor! Euro/dolar paritesi son 13 ayın zirvesinde!

ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyondaki yavaşlamaya paralel faiz artırımlarını sonlandıracağına ilişkin beklentilerin kuvvetlenmesi uluslararası piyasalarda euroya yaradı. Euro/dolar paritesi 1,1076 dolara kadar tırmanarak son 13 ayın rekorunu kırdı.

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Migros’ta ayın ürünleri! Saklama kutusu 40 TL'ye, elektrikli cezve 70 TL'ye, kek kabı 190 TL'ye çakıldı!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli oldu. Migros’ta 5 lt Saklama kutusu 40 TL’ye, sepet 70 TL’ye, kek kabı 190 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

Dilber Ayın hayatı Haberi

Dilber Ayın hayatı

Dilber Ay, Kahramanmaraş, Pazarcık ilçesinde yörük ve Kürt bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Köklü Kureyşan aşiretine mensup. İlkokulu üçüncü sınıfa kadar okudu. Ailesiyle Ankara’ya oradan da Düzce’ye yerleşti. Şarkıcı olmak istediği için az kalsın canından oluyordu ama o pes etmedi.


Babası parmaklarını kırdı, boynuna ip geçirip ahırlarda yatırdı, amcası dağa çıkarıp kurşunlanmasını istedi, 13’ünde babası yaşında bir adamla evlenip peşi sıra iki çocuk doğurdu, Ankara’daki radyonun kapısından dilenci zannedilip kovuldu ama o en sonunda Dilber Ay (58) oldu. 


Sevmiyorum apartmanları, damım bir tek benim tepemde olsun diyen  Dilber Ay Düzce'de bir gecekonduda yaşıyor. Dilber Ay gecekondusunun dışarısına Şark Köşesi...