29 / 04 / 2024

Dilek Sabancı yalı

Dilek Sabancı yalı

İş dünyasının değerli isimlerinden rahmetli Sakıp Sabancı ve Türkan Sabancı'nın büyük kızları yardımsever işkadını Dilek Sabancı, 1,5 yıl önce Yeniköy'de 50 milyon dolara Baranlar Yalısı'nı satın almıştı.

Dilek Sabancı 50 milyon dolara Yeniköy'de yalı aldı!

Sabancı ailesinin Boğaziçi'nde yalı operasyonu tam gaz sürüyor. Sabancı ailesinin üyelerinden Dilek Sabancı 50 milyon dolara Yeniköy'de Köybaşı Caddesi'ndeki yalı 2 bin metrekare arsaya sahip yalı aldı...

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Gurme CarrefourSA Bodrum Yalıkavak'ta açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bodrum Yalıkavak'ta Gurme CarrefourSA'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Sabancı Ailesi'nin Atlı Köşk davasında sona gelindi!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın da pay istediği davasında sona gelindi. Değeri tam 600 milyon dolar yalı için son sözü mahkeme söyleyecek.

Dilek Sabancı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı!

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı. Yalı sadece yazın kullanılacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

Boğaz'ın en değerli yalıları!

Yalı kültürü Osmanlı'ya, Mısırlılardan geliyor. Yatırımı artırmak için başlayan bu yaşam tarzı sonrası, boğazda 366 yalı yapılıyor. Bunlardan 18 tanesi Sabancı Ailesi'nin... Koç ve Yalçın Ailesi'nin ise 3'er adet yalıya sahip olduğu söyleniyor.

2004 yılında Sabancı Ailesi'nin Boğaz'da 13 yalısı var!

2004 yılında Sabancı Ailesi'nin Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında sahibi olduğu yalı sayısı 13'e ulaşmış. Piyasa eksperlerine göre bu yalıların toplam değeri 200 trilyonun üzerindeymiş.

Sakıp Sabancı Kent Müzesi Mükemmellik Sertfikası'nı aldı!

Kentin kimliğinin tanıtımında önemli rol üstlenen Sakıp Sabancı Kent Müzesi ve Dilek Sabancı Sanat Galerisi, uluslararası bir turizm şirketi tarafından 2015 Yılı Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

1998 yılında ''Atlı Köşk'' Sakıp Sabancı Müzesi olacakmış!

1998 yılında Emirgan'daki tarihi ''Atlı Köşk'', içindeki antika eşyalarla birlikte Sabancı Üniversitesi'ne müze olarak tahsis edilecekmiş. Atlı Köşk'ten ayrılacak olan Sabancılar Ailesi, Beylerbeyi'ndeki yalıda oturacaklarmış.

Dilek Sabancı Baranlar Yalısı'na tadilat yaptırıyor!

İş dünyasının değerli isimlerinden rahmetli Sakıp Sabancı ve Türkan Sabancı'nın büyük kızları yardımsever işkadını Dilek Sabancı, 1,5 yıl önce Yeniköy'de 50 milyon dolara Baranlar Yalısı'nı satın almıştı.

Dilek Sabancı yalı Haberi

Dilek Sabancı yalı

İş dünyasının değerli isimlerinden rahmetli Sakıp Sabancı ve Türkan Sabancı'nın büyük kızları yardımsever işkadını Dilek Sabancı, 1,5 yıl önce Yeniköy'de 50 milyon dolara Baranlar Yalısı'nı satın almıştı. Armatör Mehmet Ekin ve Pekin Baran kardeşlerin miras kavgası nedeniyle satılan Yeniköy'deki muhteşem boğaz manzaralı yalının şimdiki sahibi Dilek Sabancı, yalısına taşınmadan önve tadilat kararı almış. Şu anda dört adet yalısı bulunan Dilek Sabancı'nın Baranlar Yalısı'nda işçiler hummalı bir şekilde çalışıyor. Tadilatta olan 934 metrekarelik 3 katlı yalıda 15 oda ve banyo yer...