02 / 05 / 2024

dilovası 2b sorunu

dilovası 2b sorunu

Başkan Toltar, 2-B taşınmazlarını doğrudan satın alma hakkına sahip olanlar ve bu taşınmazların 31 Aralık 2011 tarihinden önce kullanıcısı olanlar için tapuların hazırlanmasına başlanacağı bildirildi.

İzmir Sarnıç'taki 2B arazilerinin fiyat sorunu TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç bölgesinde bulunan 2B arazilerinin satış fiyatlarının azaltılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, fiyatların indirilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu...

İstanbul-İstanbul projesindeki 2B sorunu çözülüyor!

Yapı Kredi Koray GYO İstanbul-İstanbul projesi kapsamındaki 2B arsaların devralınmasına ilişkin tebligat hakkında açıklama yaptı.

Antalya Döşemealtı'ndaki 2B arazi sorunu mecliste!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki 2-B arazilerinde yaşanan tapu sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Göçerler'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada “Göçerler Mahallesi’ne tarihinde bu kadar hizmet asla yapılmamıştır. Bu bir rekor olarak kayıtlara girecektir” dedi.

Beykoz Ayazma mevkiindeki 2B sorunu meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi Ayazma mevkiindeki yerleşim alanlarının 2/B kapsamı dışında tutulması ve tapu tahsis belgeleri iptal edilen vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı..

Mersin'de yaşanan 2B sorunu TBMM'de!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin'deki 2B arazilerinin yüksek fiyat sorununu TBMM gündemine taşıdı. Şimşek ayrıca, 2B sürecindeki bürokrasinin hızlandırılmasını talep etti..

Üsküdar'da 2B sorunu olan evlerin tapuları dağıtıldı!

Üsküdar'da 2B sorunu olan taşınmazların tapuları hak sahiplerine dağıtıldı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada, 2B'li olan evlerin tamamının tapusunu vermek için ekip olarak yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Ordu'nun 2B sorunu mecliste!

Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu'da rayiç bedeli belirlenemeyen 2/B arazilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Torun, sorularını Maliye Bakanı Naci Ağbal'a sordu..

Şanlıurfa'nın 2B sorunu meclise taşındı!

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, Şanlıurfa'daki ormanlık alanlara ilişkin sorunları meclis gündemine taşıdı. Ayhan, sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Yusuf İşeri: Kepez’de 2B sorunu çözülecek!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez'de, 2B sorunundan kurtulan mahalleler, yıllardır özlemini çektikleri kamu yatırımlarını almaya başladı. Başkan Hakan Tütüncü, "Yaklaşık 40 bine yakın kişinin yaşadığı bir bölgenin mülkiyet problemi çözüldü" dedi

Üsküdar'ın 2-B sorunu çözüldü!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, tam 28 yıldır 2B sorunu ile boğuşan yaklaşık 16 bin vatandaşa verdiği ‘Bu can bu tende olduğu sürece verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz’ sözünü tutarak, çeyrek asırdır süren sıkıntılara son verdi.

Üsküdar Belediyesi'nden 2-B mağdurlarına tapu müjdesi!

Üsküdar’da 28 yıldır adeta yılan hikayesine dönen 2B sorunu çözüme kavuştu. İlk adım olarak Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan Dalgıçkent Sitesi’ndeki 386 konut sahibi tapularına kavuşma mutluluğu yaşayacak.

dilovası 2b sorunu Haberi

dilovası 2b sorunu

İmar Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Güzeloğlu'nu ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede var olan 2-B sorunu ile ilgili somut adımların atıldığını, bu sıkıntının mutlaka çözüme kavuşacağını dile getirdi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, beraberindeki Meclis İmar Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Buluşma sırasında ilçedeki 2-B sorunu ele alındı. Başkan Toltar, 2-B taşınmazlarını doğrudan satın alma hakkına sahip olanlar ve bu taşınmazların 31 Aralık 2011 tarihinden önce kullanıcısı olanlar için tapuların hazırlanmasına başlanacağı bildirildi. 

Valilik makamında gerçekleşen toplantıda Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra imar komisyonu üyeleri; Recep Laç, Fatih Meral, Enver Aydemir ve Cemil Daşdemir hazır bulundu. İlçedeki imar sorunlarının da gündeme geldiği toplantıda Mimar Sinan Mahallesi Şehit Nihat Karataş Stadyumu...