19 / 05 / 2024

Dilovası Bayraktepe Dinlenme Tesisi

Dilovası Bayraktepe Dinlenme Tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Bayraktepe’de yapımına devam edilen dinlenme tesisinin çalışmalarına hız verdi. 5 kilometre yürüyüş yoluna yapılan tesis, 87 dönümlük arazi içerisine yapılacak.

Dilovası Bayraktepe Dinlenme Tesisi'nde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Bayraktepe’de yapımına devam edilen dinlenme tesisinin çalışmalarına hız verdi. 5 kilometre yürüyüş yoluna yapılan tesis, 87 dönümlük arazi içerisine yapılacak.

Kocaeli Bayraktepe’ye yeni dinlenme alanı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Dilovası Bayraktepe’de muhteşem bir dinlence alanı yapıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları yükseliyor!

Kocaeli Dilovası'nda geçtiğimiz yıl temeli atılan TOKİ konutlarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köseler köyünde yapım çalışmaları başlayan 935 konutun kaba inşaatında önemli mesafeler kat edildi.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Samsat Atatürk Baraj Gölü kıyısında dinlenme tesisi yapılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Atatürk Baraj Gölü kıyısında mesire alanı ve dinlenme tesisi oluşturuluyor.Tesiste çevre düzeni yapılmaya başlandığı bildirildi.

Dilovası Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli Dilovası İlçesi, Çerkeşli Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi depolama alanı imarlı arsanın satış bedeli 7 milyon 231 bin 734 TL olarak belirlendi.

Erdek Akbank Dinlenme Tesisi satışa çıkarıldı!

Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Balıkesir Erdek'te bulunan eski Akbank Dinlenme Tesisi'nin ve 2 arsanın belirli hisselerini satışa çıkardı. Toplam bedeli 5 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Gebze ve Dilovası'nın yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım onarım ve yapımı için ihale yapıldı.

Ankara Etimesgut TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli dinlenme evinin kaba inşaatı tamamlanırken, tesisin de içerisinde bulunduğu alana modern park yapılıyor.

Etimesgut Emekli Dinlenme Evi açılışa gün sayıyor!

ETİMESGUT Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli evi ve parkın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Siirt Bayraktepe Köyü’nde 2 katlı kerpiç ev çöktü!

Siirt’in Bayraktepe Köyü’nde 10 kişilik bir ailenin yaşadığı 2 katlı kerpiç ev, aşırı yağmura dayanamayarak çöktü. Enkaz altında kalan Zeki Güneş, eşi Ayten Güneş ile 12 yaşındaki kızları Şeyma Güneş hayatını kaybetti. Çiftin iki çocuğu ise sağ kurtarıldı

Atakule GYO Dilovası'ndaki gayrimenkulün 2015 değerlemesini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Köyü, 21 Pafta, 1713 Nolu Parsel için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Dilovası Diyaliz Merkezi Mart'ta açılacak!

Dilovası Devlet Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Diyaliz Merkezi’ni inceleyen AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut müjdeyi verdi: Diyaliz Merkezi, Mart’ta açılıyor.

Dilovası Bayraktepe Dinlenme Tesisi Haberi

Dilovası Bayraktepe Dinlenme Tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Dilovası Bayraktepe’ye yapılan dinlenme tesisinin çalışmaları devam ediyor. Peyzaj düzenleme çalışmalarının yapıldığı Bayraktepe’ ye 15 bin adet ağaç dikildi. 5 kilometre yürüyüş yoluna yapılan tesis, 87 dönümlük arazi içerisine yapılacak. Vatandaşların aileleriyle birlikte yeşillikler ve ağaçlar içerisinde piknik yapabileceği bir dinlence alanı olarak tasarlanan Bayraktepe de kamelyalar ve barbeküler yapılacak. Aydınlatma ve sulama sistemlerinde kurulacağı tesiste, mescit, futbol ve basketbol sahaları, otopark, lavabo...