04 / 10 / 2024

Dilovası çöp sorunları

Dilovası çöp sorunları

Bakan Işık, İzmit ilçesi Sırrıpaşa Konağı'nda düzenlediği basın toplantısında, Dilovası'nın kurulduğu günden itibaren çevre sorunlarıyla en fazla karşı karşıya kalmış bir ilçe olduğunu söyledi.

Dünyada kira sözleşmesini 1 yıl yapıp 12 yıl uzatan, davasıyla 17 yıl uzatan başka ülke var mı?

Avukat Dursun Küçük, "Dünyadaki iki yüz küsur ülke arasında kira sözleşmesini 1 yıl yapıp 12 yıl uzatan, davasıyla 17 yıl uzatan başka ülke var mı?" dedi ve 13 maddede ev sahibi-kiracı sorunlarını açıkladı. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapıp memnun kalmayan yoktur!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Ülkemize yatırım yapıp da memnun kalmayan, sıkıntı ve sorunlarına çözüm bulunmayan hiçbir girişimci yoktur. Bizler uluslararası doğrudan yatırımları sadece yasal düzenlemelerle desteklemiyoruz, bilfiil kurumsal olarak da destekliyoruz" dedi.

Eyüp'ün otopark sorunu çözülüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Remzi Aydın ve Genel Müdür Nurettin Korkut, Eyüp'te mevcut otoparkları ve otopark sorunlarını konuştu.

Malatya Pütürge'de 3 mahallenin daha yol sorunu çözüldü!

Pütürge ilçesinde uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen yol sorunlarını bir bir çözen Malatya Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları Pütürge halkının takdirini topluyor

Antalya Aksu'nun imar sorunları çözülüyor!

Aksu Belediyesi Toplantı Salonunda Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili yapılan toplantıların ikincisi gerçekleştirildi.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Eyüp projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, birim müdürleriyle hafta sonunda Eyüp’ü ve Eyüp’ün sorunlarını masaya yatırdı. Tüm mahallelerin tek tek ele alındığı toplantıda son 1 buçuk yılda yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu.

Fikri Işık: Dilovası çöp deponi alanı olmayacak!

Bakan Işık, İzmit ilçesi Sırrıpaşa Konağı'nda düzenlediği basın toplantısında, Dilovası'nın kurulduğu günden itibaren çevre sorunlarıyla en fazla karşı karşıya kalmış bir ilçe olduğunu söyledi.

Dilovası'nda çöp kokusu mahalleliyi ayaklandırdı!

Kocaeli'de çöp depolama tesisi çevresinde yaşayan mahalle sakinleri, kokudan şikayetçi olduklarını belirterek, tesisin yolunu kapattı, çöp araçlarının tesise girmesini engelledi. Eylemci vatandaşlar oruçlarını burada açtı.

Eyüp'te yapılacak projeler masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün kanaat önderleri ile biraraya geldi. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın da katıldığı toplantıda, Eyüp’ün sorunları, yapılacak çalışmalar ve planlanan projeler konuşuldu.

Fikirtepe Derneği Ankara yolunda!

İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm ilçelerinde halk desteği ile oluşturulan Mahalleler Birliği, 8 Mart pazar günü tüm siyasi parti liderleri ve önemli bürokratlarla görüşüp sorunlarını anlatmak üzere Ankara’ya gidiyor.

Alanya'nın turizm konusunda sorunları raporlandı!

Alanya'da turizm konusunda yaşanan sorunlarla ilgili bir rapor hazırlattığını söyleyen Başkan Yücel, Alanya'da turizm konusunda yaşanan tüm sıkıntılarla ilgili detaylı bir rapor hazırlayıp, sorunları bir bir ortaya koyduk, dedi.

2015 hedefimiz sektördeki sorunları çözmek!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, konfederasyonun 2015'teki hedefinin, sektörde birliği tam manası ile sağlayıp, sorunları çözmek olduğunu bildirdi...

Dilovası çöp sorunları Haberi

Dilovası çöp sorunları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Daha önce Dilovası ilçesi sınırlarında yapılması planlanan çöp deponi ve yakma tesislerinin yapımını bu noktada tekrar değerlendirmiş ve bu kararın iptal edilmesini gerek valimize gerek büyükşehir belediye başkanımızla ve diğer arkadaşlarla yaptığımız görüşmenin sonucunda sağlamıştık" dedi. 


Bakan Işık, İzmit ilçesi Sırrıpaşa Konağı'nda düzenlediği basın toplantısında, Dilovası'nın kurulduğu günden itibaren çevre sorunlarıyla en fazla karşı karşıya kalmış bir ilçe olduğunu söyledi.  


1950'lerde kurulan fabrikaların, 1970'lerde oluşan yerleşimle birleşince, o günden bugüne kadar Dilovası'nda çevreyle ilgili problemlerle karşı karşıya kalındığını belirten Işık, iktidara geldikleri günden itibaren Dilovası'nın çevre sorunlarının çözümü ve sanayinin çevreye etkisinin minimize edilmesi noktasında çok önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.


Çevre sorunlarıyla ilgili pek çok online takip sistemini devreye aldıklarını kaydeden Işık, şöyle...