06 / 05 / 2024

Dilovası Diliskelesi spor kompleksi

Dilovası Diliskelesi spor kompleksi

Dilovası'nın Diliskelesi Mahallesi’nde spor kompleksi inşa edilecek. Projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Dilovası Belediyesi 74.9 milyon TL'ye arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Dilovası Belediye Başkanlığı, Dilovası, Diliskelesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 74 milyon 942 bin 730 TL olarak belirlendi.

Dilovası Diliskelesi'ne spor kompleksi geliyor!

Dilovası'nın Diliskelesi Mahallesi’nde spor kompleksi inşa edilecek. Projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Dilovası Çerkeşli Köyü’ndeki futbol sahası tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent içinde vatandaşlara spor yapma imkanı sağlamaya devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Çerkeşli Köyü’nde futbol sahası inşa etti.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde oturan Songül Ünal’a inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Kocaeli Diliskelesi'nde 2B arazi bedelleri açıklandı mı?

Kocaeli'nin Dilovası içesine bağlı Diliskelesi Mahallesi’nde 2/B arazi bedelleri hala açıklanmadı. Mahallede keşif yapıldı ancak bedeller sır gibi saklanıyor. Bölge sakinleri yüksek bir bedel belirlenecek olması dolayısıyla endişeli.

Dilovası Spor Kompleksi inşaatı gelecek yıl bitecek!

İçerisinde yüzme havuzu, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi salonları bulunduracak olan Dilovası Spor Kompleksi, önümüzdeki yılın ilk aylarında hizmete girecek.

Dilovası Kapalı Spor Salonu ne zaman açılacak?

Dilovası’nda yapımı süren bin kişilik spor salonunun inşaatında sona yaklaşıldı. Ali Toltar, ilçede eğitim tesislerinin kalitesinin yükseltilmesi yanında sportif faaliyetlerinde modern imkânlarla donatıldığını söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı spor salonu inşaatını inceledi!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası’na yapılmakta olan Kapalı Spor Salonu’nun çalışmalarını inceledi. Tesis tamamlandığı zaman ilçe yeni bir spor kompleksine kavuşmuş olacak..

Hızlı tren test sürüşünde kaza meydana geldi!

İstanbul-Eskişehir arası yapımı devam eden ve açılışının 11 Temmuz'da yapılması planlanan YHT, Ankara'dan İstanbul istikametine test sürüşü yaptığı sırada, Dilovası Diliskelesi mevkii tünel girişinde, ray vidalaması yapan araca çarptı...

Spor ekipmanları perakendecisi Finspor, 13 mağazaya ulaştı!

Finspor, Marmara Forum, Akbatıdan sonra Forum Kayseride yeni mağazasını açacak. Spor ekipmanları ve fitness ürünleri markası Finspor, Spalding, Mikasa, Precor, Dunlop gibi ünlü markaları sattığı mağazalarının sayısı 13e ulaştı

Dilovası Makine OSBde 24.9 dönüm arsa tahsis edilecek!

Kocaeli Gebze 4. İstanbul Makine ve İmalat Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi, Dilovasındaki Makine OSB alanı içinde kalan 24 bin 911 metrekare yüzölçümündeki arsayı tahsisi etmek üzere ihale düzenledi

Suat Kılıç Ataköy'deki spor salonunun inşaatını gezdi!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ataköyde inşası devam eden Dünya Salon Atletizm Şampiyonasının yapılacağı salonda incelemelerde bulundu...

Dilovası Diliskelesi spor kompleksi Haberi

Dilovası Diliskelesi spor kompleksi

Dilovası Belediyesi, Diliskelesi Mahallesi’ndeki gençlerin sportif faaliyetlerini gerçekleştirmek için spor kompleksi inşa edilecek.


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın seçim beyannamesinde yer alan Diliskelesi Mahallesi’ne halı saha ve spor kompleksi için geri sayım başladı. Projesi tamamlanan Diliskelesi Spor Kompleksi’nin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. İçerisinde 45x25 metre genişliğinde kapalı halı saha, 4 adet soyunma odası, 1 adet kafeterya, 180 kişilik tribün ve 1 adet fitness salonu olacak.


Diliskelesi’ne yapılacak olan spor kompleksi ile ilgili açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “2014 seçimlerinde göreve gelmeden önce halkımıza, gençlerimize seçim beyannamemiz adı altında bir dizi vaatlerde bulunduk. Göreve geldiğimizden bu güne sözlerimizi yerine getirmek için çabalıyoruz. Bu güne kadar beyannamemiz içerisinde yer alan birçok projemizi hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımızda...