29 / 07 / 2024

dilovası fabrikaları

dilovası fabrikaları

Dünya genelinde 190’ın üzerinde fabrikası bulunan BODYCOTE, Türkiye’deki yeni fabrikasının açılışını bugün Dilovası İMES OSB’de gerçekleştirecek. BODYCOTE ISTAŞ Dilovası Tesisleri, saat 12.30’da düzenlenecek bir törenle açılacak.

Systemair HSK Dilovası'nda fabrika açacak!

Fabrikalar, alışveriş merkezleri, şehir hastaneleri gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan Systemair HSK, Dilovası'nda dev fabrika açacak.

Dilovası Kapalı Spor Salonu ne zaman açılacak?

Dilovası’nda yapımı süren bin kişilik spor salonunun inşaatında sona yaklaşıldı. Ali Toltar, ilçede eğitim tesislerinin kalitesinin yükseltilmesi yanında sportif faaliyetlerinde modern imkânlarla donatıldığını söyledi.

TOKİ Dilovası'na 915 adet konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Dilovası'nda hayata geçirecekleri 915 konutluk projenin yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacağını bildirdi.

Polisan, Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli okul yaptıracak!

Polisan Boya Sanayi A.Ş, Dilovası’na 2 milyon 640 bin liraya mal olacak Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi yaptıracak. 2017 yılında başlayacak olan okul, 2020 yılında tamamlanacak

TOKİ'den Dilovası'na 915 konut!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Dilovası'nda hayata geçirecekleri 915 konutluk projenin yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacağını bildirdi.

TOKİ'den Dilovası'na Türk Evi Mimarisi!

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası'nda yöresel mimariden esinlenilerek projelendirdiği geleneksel ve modern mimariyi çağrıştıran Türk Evi mimarisini taşıyan 915 konutluk projeyi hayata geçiriyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası'na 915 konut yapılacak!

TOKİ tarafından Dilovası’nda inşa edilecek projenin geleneksel ve modern mimarinin izlerini taşıyacak. Mahalle konsepti olacak.

TOKİ'den Dilovası'na mahalle konseptli 915 konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Dilovası'nda hayata geçirecekleri 915 konutluk projenin yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacağını bildirdi.

Dilovası'na 45 milyonluk proje!

İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası'nda büyük projeyi hayata geçiriyor. Yaklaşık olarak 45 milyon TL'ye mal olması beklenen Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi yükselmeye başladı. İşte projenin ayrıntıları...

Kocaeli'ye Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi yapılıyor!

Kocaeli’nin on iki ilçesine dönük Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesinde 45 Milyon TL’lik dev yatırım bedeliyle çok önemli bir çevre projesi yükselmeye başladı.

Kocaeli Dilovası Atıksu Arıtma tesisinin yapımı ne zaman bitecek?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı. İbrahim Karaosmanoğlu, "Dilovası arıtma tesisimiz ilçemizin önemli bir ihtiyacına da cevap verecektir” dedi.

Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi 45 milyon TL'ye mal olacak!

Kocaeli’nin on iki ilçesine dönük Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya koyduğu projelerle halkın istek ve arzularının yerine getirildiği kentimizde, Dilovası ilçesinde 45 Milyon TL’lik dev yatırım bedeliyle çok önemli bir çevre projesi yükselmeye başladı

Dilovası Atıksu Arıtma tesisi 45 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ’ nun yakından takip ettiği 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı.

dilovası fabrikaları Haberi

dilovası fabrikaları


Dünya genelinde 190’ın üzerinde fabrikası bulunan BODYCOTE, Türkiye’deki yeni fabrikasının açılışını bugün Dilovası İMES OSB’de gerçekleştirecek. 4 milyon Euro yatırım maliyeti ile kurulan BODYCOTE ISTAŞ Dilovası Tesisleri, saat 12.30’da düzenlenecek bir törenle açılacak.



Manşet...