02 / 05 / 2024

dilovası Sheraton

dilovası Sheraton

Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Er şirketler Grubu'nun turizm alanında yatırımlar yapan iştiraki olan Er Yatırım tarafından Dilovası'na iş oteli yapılıyor.

Kocaeli Dilovası'na Sheraton Otel geliyor!

Kocaeli, yeni bir turistik tesise daha kavuşuyor. Er Yatırım tarafından Dilovası bölgesine kurulacağı açıklanan Sheraton Otel'i ile yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmış olacak.

Sheraton, Dilovası'na geliyor!

Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Er şirketler Grubu'nun turizm alanında yatırımlar yapan iştiraki olan Er Yatırım tarafından Dilovası'na iş oteli yapılıyor.

Dilovası'nda kimyasal depo için ağaç kesimi durduruldu!

Sanayi ve konutların iç içe girdiği Dilovası’ndaki tek yeşil alana kimyasal depo kurulması için ağaç kesimi mahkemece durduruldu.

Dilovası Adatepe'de atık deposu olması mahkeme kararıyla durduruldu!

Çevre kirliliğinin had safhaya ulaştığı ve kanser vakalarının şıklığıyla tanınan Dilovası'nda halk tek yeşil alanları olan Adatepe'ye sahip çıktı. Yeşil alanın kimyevi atık deposu olması mahkeme kararıyla önlendi.

Dilovası Adatepe'de mahkeme ağaç kesimini durdurdu!

Dilovası’nda kalan tek yeşil alan olan Adatepe’de ağaç kesimi mahkeme kararıyla durduruldu. İlçe sakinlerinin 10 gün önce başlattıkları ’Yeşili Koruma Nöbeti’ de sürüyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Dilovası'nda yeni yollar açılıyor!

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları devam ettiriyorlar. Dilovası’nda daha önce imar planlarına işlenen fakat açılmayan ara sokak ve caddeler yeni yerleşim alanları haline geliyor.

Kocaeli Dilovası'ndaki Gül Camii 9 Ekim'de açılacak!

Dilovası’nda yapımı tamamlanan Gül Camii’nin cemaati, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Heyet, Cuma günü açılışını yapacakları caminin açılış törenine Belediye Başkanı Toltar ve tüm çalışanları davet etti.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Dilovası Tavşancıl'daki tarihi evler restore ediliyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, “Tarihi evlerin restorasyonu çalışmaları neticelendiğinde Tavşancıl’ımız bu alanda şaha kalkacaktır” dedi.

Dilovası Tavşancıl Stadı’nın inşaatında son durum!

Dilovası Belediyesi, 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünlerini, zeminini ve soyunma odalarını tadilattan geçirerek yapımına hızla devam ediyor.

Dilovası Spor Kompleksi inşaatı gelecek yıl bitecek!

İçerisinde yüzme havuzu, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi salonları bulunduracak olan Dilovası Spor Kompleksi, önümüzdeki yılın ilk aylarında hizmete girecek.

Dilovası Yılport Limanı projesi halkın görüşüne açıldı!

Kocaeli Dilovası İlçesine bağlı İçmeler Mevkiinde Yılport Konteyner Terminali Ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılması planlanan Yılport Limanı projesi için ÇED süreci başladı...

Dilovası Kapalı Spor Salonu ne zaman açılacak?

Dilovası’nda yapımı süren bin kişilik spor salonunun inşaatında sona yaklaşıldı. Ali Toltar, ilçede eğitim tesislerinin kalitesinin yükseltilmesi yanında sportif faaliyetlerinde modern imkânlarla donatıldığını söyledi.

dilovası Sheraton Haberi

dilovası Sheraton


Four Points  oteller zincirini Franchising olarak alan firma yurt çapında kuracağı zincirlerin halkasına Dilovası ’nı da ekledi. Dilovası OSB içerisinde yapılacak olan ve bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan otelin yapımında çok sayıda bölge insanına da iş istihdamı sağlayacak. Gebze- Orhangazi -İzmir (İzmit Körfez ve Bağlantı yolları dahil) otoyolu İşi’nin 4.etap revizyon imar planı kapsamında yer alan  Four Points by Sheraton Gebze, iş seyahatinin bütün gerekleri düşünülerek dört dörtlük bir iş oteli konseptiyle misafirlerine hizmet verecek. Sanayi bölgesinin tam kalbinde yer almasının yanı sıra Bilişim Vadisi’ne çok yakın, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Körfez Köprüsü’ne yakınlığı ve karayolu bağlantılarıyla kolay ulaşım sağlanan bir noktada konumlandırmakta.  50 milyon Türk lirasına mal olacak otelin brüt alanı 13 bin  metrekare, inşaat alanı 12,8 bin...