02 / 05 / 2024

dilovası toki ihalesi

dilovası toki ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli Dilovası projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi 2 Aralık'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı! 651 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Dilovası TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Dilovası TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kocaeli Dilovası Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Dilovası Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Dilovası Millet Bahçesi bugün ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 12 Nisan'da! 

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Gebze Kirazpınar TOKİ ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli Gebze İlçesi Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart Salı günü yapılacak.

Adana Buruk 2. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi yarın!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk 2. Etap TOKİ ihalesi yarın!

Adana Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli Dilovası projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi 2 Aralık'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Aralık'ta yapılacak.

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 adet konuta yer veriliyor.

dilovası toki ihalesi Haberi

dilovası toki ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli Dilovası’nda 429 yeni konut inşa edecek.

Dün yapılan ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işleri de bulunuyor.

TOKİ’nin Anadolu’ya değer katan yerel mimari uygulamaları arasında yer aan Kocaeli Dilovası Sosyal Konutları, geleneksel ve modern mimarinin izlerini bir araya getiren kurgusuyla şehrin yerel değerlerini de geleceğe taşıyor. Kocaeli'nin doğasıyla uyumu, az katlı konut blokları ve geleneksel Türk evi çizgilerinden esinlenerek inşa edilecek.

Kocaeli Dilovası TOKİ projesinde yatay mimari esas alındı. Yükseklikleri zemin+4 ve zemin+5 olan evlerin 301’i 2 oda 1 salon, 128’i 3 oda 1 salon planında hayata...