05 / 07 / 2024

Dilovası yolları ihale

Dilovası yolları ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı...

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Kocaeli Dilovası'nda arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsa öyle bir fiyata satılıyor ki....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

TOKİ Dilovası 24 Derslikli İlköğretim Okulu ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 204 Ada 1 Parselde 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ihalesi için ihale tarihini belirledi.

Kocaeli Dilovası'nın yolları yenileniyor!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Yapım ve Onarım ekipleri, kaldırım, asfaltlama ve yama çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarda kaldırım kenarlarında bulunan fidan ve erişkin ağaçların kenarları özenle yapılarak koruma altına alınıyor.

Kocaeli Dilovası’nda imara açılmayan sokak kalmayacak!

Kocaeli Dilovası’nda Dilovası Belediyesi Fen İşleri Yol Yapım ekipleri, ilçe genelinde açılmamış yolları imara açarak vatandaşın rahatça kullanacağı şekilde hale getiriyor.

İşte 2016'da ihale edilecek ulaşım projeleri!

Karayolunda Türkiye’de 23 ana aksta, toplam 2 bin 50 km’lik kesim ihale edilecek. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarından Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi ile Kurtköy-Akyazı Kesimi’nin ihalesi 4 Mayıs’ta yapılacak.

Gebze ve Dilovası'nın yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım onarım ve yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Dilovası'nda yeni yollar açılıyor!

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları devam ettiriyorlar. Dilovası’nda daha önce imar planlarına işlenen fakat açılmayan ara sokak ve caddeler yeni yerleşim alanları haline geliyor.

3. Köprü'nün bağlantı yolları ihalesi ne zaman olacak?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı kesimi için 1 Mart 2016'da, Kınalı-Odayeri kesimi için ise 8 Mart 2016'da ihale yapılacak.

3. köprü bağlantı yolları ihalesi yine ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı kesimi için 1 Mart 2016'da, Kınalı-Odayeri kesimi için ise 8 Mart 2016'da ihale yapılacak.

Dilovası yolları ihale Haberi

Dilovası yolları ihale

Gebze ve Dilovası köylerinde yapılacak yol bakım ve onarım çalışmaları için ihale yapıldı, ihaleye toplam yedi firma katıldı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. Gebze ve Dilovası ilçelerinin köy yollarına yapılacak bakım ve onarım işlerini kapsayan ihale kapsamında üç kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak. 


YEDİ FİRMA KATILDI 

İhaleyi kazanan yüklenici firmayla sözleşmenin imzalanmasının ardından 240 günde yol bakım ve onarım işini tamamlaması isteniyor. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 737 bin 409 TL olarak belirlenen ihaleye yedi firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri ise şöyle; Ayhanlar Yol Asfalt 1 milyon 17 bin 550 TL, Çözüm Yapı 1 milyon 242 bin 900 TL, Simge Mat Asfalt 1 milyon 265...