27 / 05 / 2024

dilovasında atıksu arıtma tesisi varmı

dilovasında atıksu arıtma tesisi varmı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesinin atıksularını arıtmak için 40 bin metreküp kapasiteli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ile Dilderesi’nin bir kısmının ıslahını yapacak...

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay'da Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevre sağlığına yönelik proje uygulamaları kapsamında yapımına başlanan Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü bildirdi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 55'i tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Manisa Gelenbe Atıksu Arıtma Tesisi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’ın Gelenbe Mahallesi’nde bulunan ve kollektör hattında arıza bulunan atıksu arıtma tesisinde onarım çalışmasını tamamlayarak faaliyete aldı.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı'nda çalışmalar devam ediyor. Yüzde 80'i tamamlanan tesisin 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Manisa Kırkağaç'a atıksu arıtma tesisi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç İlyaslar’a kazandırılacak olan atıksu arıtma tesisinde İller Bankası yetkilileri ile bir araya geldi. Sahada yapılan incelemeler sonrasında ihale öncesi tespit toplantısı yapıldı.

Kuzu Grup, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini kazandı!

Ocak ayında gerçekleşen İslam Kalkınma Bankası (IDB) kredili, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini Kuzu Grup kazandı. İran’ın en büyük atıksu arıtma tesisi yaklaşık 2 milyon 600 bin kişiye hizmet verecek.

Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi tarafında yapılacak olan Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, projeyle önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtti.

dilovasında atıksu arıtma tesisi varmı Haberi

dilovasında atıksu arıtma tesisi varmı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesinin atıksularını arıtmak için 40 bin metreküp kapasiteli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ile Dilderesi’nin bir kısmının ıslahını yapacak.


İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli genelinde ileri biyolojik ve kırsal kesimler için yaptığı modüler tesisleri olmak üzere 18 adet atıksu arıtma tesisi işletiyor. Bu tesisleri rantabl olarak işleten İSU, yüzde 99 atıksu arıtma oranı ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren tek şehir. Atıksu arıtma tesisleri ile İzmit Körfezi ve Karadeniz’i kirlilikten arındıran Kurum, Dilovası ilçesi ile çevresinin atıksularını Dilovası Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) atıksu arıtma tesisinde ücreti karşılığı arıtıyor.


Çevrenin ve insan sağlığının korunmasına büyük önem veren İSU, Dilovası ile Gebze’nin kuzeydoğu bölgesi ile Tavşanlı ve Pelitli köylerinin tamamının atıksularını arıtmak için bölgede arıtma tesisi inşa edecek....