02 / 05 / 2024

Dimer Mermer iş ilanları

Dimer Mermer iş ilanları

Mermeri blok ve işlenmiş halde yurt içi ve dışına satan Dimer Mermer, büyümesini sürdürüyor. Felat Gökdemir Mevzuattaki mevcut koşullar elverdiği ölçüde en az iki yeni ocak daha açmayı planlıyoruz dedi.

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeliile Mahsun Yıldırım ve Murat Hıdır Çelik ortaklığında kuruldu.

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Koçak tarafından kuruldu.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

A7 Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkezi Ataşehir'e taşındı. 

Elazığ'ın mermerine 2 milyon euroluk kredi desteği!

Elazığ'da bulunan Alacakaya Mermer ve Maden, 4 yılda KOSGEB'den toplamda 2 milyon euro hibe ve faizsiz kredi desteği aldı. 2008 ve 2012 yıllarında 70 milyon dolarlık mermer ihracatı gerçekleşti.

Troika Mermer İnşaat Ve Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Troika Mermer İnşaat Ve Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Şişman ve Tamer Kaya ortaklığında kuruldu. 

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bora Oğuz Gültekin ve Sümeyra Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Mermer, inşaat sektörü için kalıcı bir makyaj malzemesidir!

Başkent cemiyet hayatının başarılı ismi Funda Bekişoğlu iş hayatını ve tecrübelerini tüm samimiyetiyle MAG Business okurları ile paylaştı.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dimer Mermer iş ilanları Haberi

Dimer Mermer iş ilanları


Mermeri blok ve işlenmiş halde yurt içi ve dışına satan Dimer Mermer, büyümesini sürdürüyor. Firmalarının yıllık 1 milyon metrekarelik üretim kapasitesinin bulunduğunu kaydeden Dimer Mermer Genel Müdürü Felat Gökdemir, "Portföyümüze yeni ürünler ekleyebilmek için Ar-Ge çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevzuattaki mevcut koşullar elverdiği ölçüde en az iki yeni ocak daha açmayı planlıyoruz.


Ayrıca Mersin OSB'de arazisi hazırlanmış, inşaat ve makine fizibilite çalışmaları süren yeni bir fabrika yatırımını gündemimize aldık" dedi. Enerji konusunda da yatırım planladıklarını belirten Gökdemir, "Fabrikalarımızda yaklaşık 2 bin kw'lık güneş enerjisi projesine başladık" açıklamasını yaptı.


Dimer'in bünyesine kattığı çeşitli sektör firmalarıya bir grup şirketi olduğunu kaydeden Felat Gökdemir, “Bu yıl ve gelecek yıl grup bünyesindeki diğer firmalarımız da yatırımlarıyla adından söz ettirecek” diye konuştu. Dimer Mermer’in sadece yurtiçinde değil yurtdışmda...