05 / 05 / 2024

Dinamik Mühendislik faaliyet alanları

Dinamik Mühendislik faaliyet alanları

Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren Gebze merkezli Dinamik Mühendislik, temiz su tesisatı, kirli su tesisatı, kalorifer, kombi, radyatör tesisatı ve kazan dairelerinin kurulumu gibi çeşitli tesisat işleriyle hizmet veriyor.

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Alkan tarafından kuruldu.

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

Özensan Mühendislik'ten konkordato talebi!

Ankara'da faaliyet gösteren Özensan Mühendislik borçlarını yapılandırmak için konkordato talebinde bulundu. Üç kişilik geçici konkordato komiseri heyeti atanan firma, hacizlere karşı korumaya alındı. 

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Ertur Mühendislik İnşaat ve Erfa Mühendislik İnşaat'a kayyum!

Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla Kaynak Holding ile ticari faaliyet içinde olduğu tespit edilen Ertur Mühendislik İnşaat ve Erfa Mühendislik İnşaat'a kayyum atandı.

Dinamik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yasin Karali tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Emrah Somay, Onur Türkoğlu, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sinerji Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Erden Ayas, Musa Bakıcı, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dinamik Mühendislik riski en aza indiriyor!

Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren Gebze merkezli Dinamik Mühendislik, temiz su tesisatı, kirli su tesisatı, kalorifer, kombi, radyatör tesisatı ve kazan dairelerinin kurulumu gibi çeşitli tesisat işleriyle hizmet veriyor.

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek!

1999 yılından bugüne İstanbul Ataşehir merkezli olarak faaliyet gösteren Smart BS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri ülke genelinde var olan bayi sayısını arttırma kararı aldı.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek.

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Dinamik Mühendislik faaliyet alanları Haberi

Dinamik Mühendislik faaliyet alanları

Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren Gebze merkezli Dinamik Mühendislik, temiz su tesisatı, kirli su tesisatı, kalorifer, kombi, radyatör tesisatı ve kazan dairelerinin kurulumu gibi çeşitli tesisat işleriyle hizmet veriyor. Doğalgaz sektörünün oldukça riskli bir sektör olduğunu kaydeden Dinamik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Kurt, firma olarak bunun bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi. Projelerin en ince ayrıntısına kadar incelendiğine dikkat çeken Kurt, "Proje çiziminden sonra, bu bölgenin denetleyici firması olan Palgaz da bu projeleri inceliyor. Projenin, Enerji Bakanlığı'nın yönetmeliğine uygun olup olmadığına bakıyor. Palgaz'ın onay vermediği hiçbir proje hayata geçirilmiyor. Proje, şartnamelere uygun çizilse ve Palgaz'ın onayını almış olsa dahi, uygulamanın  yanlış yapılmasına karşı alınmış önlemler de mevcut" diye konuştu. 


Müşteri memnuniyetini ve satış sonrası hizmeti ön planda tuttuklarını söyleyen Emrullah Kurt,...