05 / 05 / 2024

Dinar 110 Konutlar nerede

Dinar 110 Konutlar nerede

TOKİ geçici kabul heyeti. Dinarda 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar 4. Etap projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar'da teslimler yıl sonunda!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesinde yapımı süren TOKİ konutlarının yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

TOKİ Afyon Dinar başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran 2019 tarihi itibariyle sona eriyor.

Şile'de konutlar otoyol projesi ile yüzde 110 değerlendi!

Şile-Ağva-Kandıra otoyolu ile ulaşımı kolaylaşacak olan Şile’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 110, arsa fiyatları ise yüzde 32 arttı...

TOKİ Afyon Dinar kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar projesinde yer alan konutlar sahiplerini buldu.

TOKİ Dinar kura sonucu 3+1 ve 4+1 isim listesi!

TOKİ Dinar kura sonucu 3+1 ve 4+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 149 bin 185 TL ile 258 bin 407 TL arasında farklılık gösteriyor.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Dinar kura çekilişi 27 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutların kura çekilişi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Konutları yükseliyor!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” adı altında yapımına başlanılan 86 adet konut inşaatını inceledi.

Esen 11 Torbalı Konutları fiyatlar!

Esen 11 Torbalı Konutları fiyatlar 110 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Torbalı'da yükselen Esen 11 Konutları projesi 18 ayda teslim edilecek...

TOKİ'den Kayseri Sarız'a 110 konut!

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.

Dinar 110 Konutlar nerede Haberi

Dinar 110 Konutlar nerede


Toplu  Konut İradesine (TOKİ) bağlı bir heyet, ilçemizde bulunan 110 Konutların kontrolü için Dinar'a gelerek incelemelerde bulundu. Ankara'dan bina denetimi için gelen TOKİ Daire Başkanı Mimar Hüseyin Saral, TOKÎ Kontrolörü İnşaat Mühendisi Ahmet Deniz ve beraberlerinde bulunan teknik heyet, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Şehircilik ve İmar Müdürlüğü personellerinden İnşaat Mühendisi Filiz Esen ve Harita Teknikeri Erkan Özkan 110 konutlar bölgesinde bir araya gelerek konu hakkında istişarede bulundular. 


KÖMÜRLÜK YAPILMASI İÇİN İZİN VERİLDİ 

TOKİ geçici kabul heyeti, ilçedeki 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi. 110 Konutlar Yapı Müteahhit'ine eksiklerin giderilmesi için süre verildi. Alman bilgiye göre, vatandaşların kömürlük talebi TOKİ tarafından değerlendirilerek...