12 / 05 / 2024

Dinçler Gayrimenkul

Dinçler Gayrimenkul

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Alkak Kardeşler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkak Kardeşler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ramez Al Kak tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Aslan ve Erol Aslan tarafından kuruldu.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü köşe yazısında  gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı...

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Akkılıç ve Tayfun Akkılıç ortaklığında kuruldu.

Aras Kardeşler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Aras Kardeşler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Asael tarafından kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Dinçler Gayrimenkul Haberi

Dinçler Gayrimenkul


Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.


Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü yapı inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak,aracılık etmek.İş bu niteliğe haiz olmayan alanlar üzerinde,amacına uygun hale getirmek için tüm işlemleri tesis etmek.Bu alanlar üzerinde gerekli tüm yapı işlerini yapmak.Bu ilgili yerleri ister yapı faaliyeti yapıp satmak, kiralamak.Başkasına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yapı endüstrisinde kullanılan her türlü inşaat malzemesi nalburiye malzemeleri, kimyevi boya, kum,çakıl, mermer, taş, kireç bilumum yapı elemanları mamul malzeme tesisat ve her türlü...