20 / 05 / 2024

Dinler Isı eko-fabrik konteyner

Dinler Isı eko-fabrik konteyner

Güneş Enerjisi sistemleri üreticisi Dinler Isı eko-fabrik konteyneri imal edeceğini açıkladı...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Singapur'da eko akıllı kent inşa ediliyor: Yaşam 2023'te başlayacak!

Doğaya zarar vererek daha fazla yol gidilemeyeceğini bazı ülke ve toplumlar kabullendi. Singapur bunlardan biri oldu. Yeni kurmakta oldukları eko-akıllı kent tüm dünyaya örnek olacak nitelikte...

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Dinler Müteaahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinler Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dinler tarafından kuruldu. 

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Güzide Dursun tarafından kuruldu. 

PDG Mimarlar'dan Hatay'a Dinler ve Medeniyetler Projesi!

PDG Mimarlar tarafından Hatay’da yeni bir proje geliştirildi. Hatay Dinler ve Medeniyetler Projesi ile Hatay’ın farklı dinlere mekan olmuş kültürel kimliği ön plana çıkarılarak kentsel imge oluşturulacak.

Nijerya Eko Atlantic City, Dubai olur mu?

'Afrika'nın Dubaisi' olma iddiasını taşıyan ve deniz doldurularak yapılan Nijerya'nın büyük projesi Eko Atlantic City hem doğa hem de insanlar açısından birçok risk taşıyor...

Eko Atlantic City: Afrika'nın ortsında zenginlere özel şehir!

Eko Atlantic City ile Nijerya'da zenginlere özel şehir inşa ediliyor. 300 bin zengine ez sahipliği yapacak şehir, 10 milyon metrekarelik alanda kurulacak.

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Güler Öztaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Dinler Isı eko-fabrik konteyner Haberi

Dinler Isı eko-fabrik konteyner
Güneş Enerjisi sistemlerine yönelik olarak faaliyetlerini sürdüren Dinler Isı eko-fabrik konteyner üreteceğini açıkladı. Dinler Grup EkoFabrik Genel Müdürü Sami Dinler, üretecekleri eko-fabrik konteynerlerin ısı ve ses yalıtımına karşı son derece güvenli olduğunu...