29 / 04 / 2024

disneyland Fahad El Suud

disneyland Fahad El Suud

Paris'teki Disneyland'ı ziyarete gelen Suudi Prensi, 70 kişilik davetli grubu için Disneyland'ı 3 günlüğüne 15 milyon Euro2ya kapattırdı...

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Oğuz Özuçak tarafından kuruldu.

Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Fahad Rashıd H A Alsaeedı ve Rashıd Hashel A A Alsaeedı ortaklığında kuruldu.

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi Maltepe'de Burak Şimşek ve Mansour Fahad F Alsaadoun ortaklığında kuruldu.

Maredoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maredoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Almard tarafından kuruldu.

Property Global Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Property Global Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Fahad ve Shabana Hameed tarafından kuruldu.

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf, Walı A  Mohmand tarafından kuruldu.

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Fahad Ul İslam tarafından kuruldu.

Ltnz115 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ltnz115 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Irahım A Al Ibrahım ve Jamal Alahmad ortaklığında kuruldu.

Eagle Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Eagle Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullahrahman, Fahad Alkhalaf ve Khalıl Alkujee ortaklığında kuruldu.

El Reyahen Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Reyahen Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rawaa E.Fahad Al-Chalabi tarafından kuruldu.

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

disneyland Fahad El Suud Haberi

disneyland Fahad El Suud

Suudi Prens Fahad El Suud, Paris'te yer alan dünyaca ünlü eğlence parkı Disneyland'ı 70 kişilik davetli grubu için kapattırdı. 22-24 Mayıs günlerinde mezuniyet eğlencesi için diğer tüm ziyaretçilere kapatılan Disneyland için Suudi Prens 15 milyon Euro...