08 / 05 / 2024

dişti adres

dişti adres

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi dokusuna uygun olarak inşa edilen Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri (DİŞTİ) binasını, 10 yıl aradan sonra bakım ve onarımdan geçiriyor.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

DİŞTİ Güneş Enerji Santrali'nde sona gelindi!

Çevreye zarar vermeyen yenilenebilir enerji kaynaklarının artırılması için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nin (DİŞTİ) açık otoparkında inşa edeceği Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi tamamlanıyor.

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Mart'ta açılacak!

TRABZON'DA 2011 yılının Temmuz ayında yapımına başlanan ancak yüklenici firmanın yaşadığı mali sorunlar nedeniyle geçtiğimiz mart ayında yapımı duran Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde tekrar başlayan inşaat çalışmalarında sona geliniyor.

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Trabzon’da 2011 yılının Temmuz ayında yapımına başlanan ancak yüklenici firmanın yaşadığı mali sorunlar nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında yapımı duran Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Zekeriyaköy 0255 İstanbul adres!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Zekeriyaköy 0255 İstanbul adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor.

DİŞTİ binası 10 yıl aradan sonra yenileniyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi dokusuna uygun olarak inşa edilen Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri (DİŞTİ) binasını, 10 yıl aradan sonra bakım ve onarımdan geçiriyor.

Mehmet Müezzinoğlu Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışına katıldı!

Bakan Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışı için tören alanına yaya olarak geçtiği sırada üniversite tıp fakültesi hastanesi bahçesinde sigara içenlere sağlık için sigarayı bırakmaları uyarısında bulundu.

Siverek kent konseyi başkanını seçti!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde mahalle muhtarları, meslek odaları başkanları gazeteciler ve diğer sivil toplum kuruluşundan oluşan kent konseyi 2015 yılı genel kurul toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Next Level Ankara adres!

Dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği Ankara Next Level Residence projesi, 45 adet suit daire, 65 adet rezidans daire ve 133 adet ofisten meydana geliyor. İşte Next Level Ankara adres bilgileri...

Hayat Sultanbeyli adres!

Dairelerin alanlarının 105 metrekareden başlayıp, 255 metrekareye kadar yükseldiği değiştiği Hayat Sultanbeyli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor...

Şehrizar Konakları Üsküdar adres!

Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği Şehrizar Konakları Üsküdar adres bilgileri şu şekilde: Burhaniye Mahallesi Tunuslu Mahmutpaşa Cad. No:2 Altunizade- Üsküdar / İstanbul. Projede satışlar devam ediyor...

Sur Yapı İdilia Evleri adres!

Konut fiyatlarının 170 bin 100 TL'den başlayarak değiştiği Sur Yapı İdilia Evleri adres bilgileri şu şekilde: Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL. Proje, 442 adet konuttan oluşuyor.

Bomonti The House Residence adres bilgileri!

Konutların alanlarının 42 metrekare ile 130 metrekare arasında değiştiği Bomonti The House Residence adres bilgileri şu şekilde: Valikonağı Caddesi 7/16 Nişantaşı-İstanbul. Proje, Yenigün İnşaat imzası taşıyor...

dişti adres Haberi

dişti adres

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2000 yılında temeli atılan 2005 yılında tamamlanan DİŞTİ’yi 10 yıl aradan sonra bakım ve onarımdan geçiriyor. DİŞTİ inşa edilirken yapılan ancak kullanılmayan süs havuzu geçen yıldan itibaren aktif hale getirilirken, terminalin içi ve dışı boyanıp, zemini cilalanıyor. Tefrişatları, tuvaletleri, dış cephe giydirmesi, refüjü, ve peyzaj çalışmaları yenilenen terminalde, özel araç parkı ile yolcu otobüslerinin bulunduğu peronların çizgileri, yol çizgileri yeniden çiziliyor.


“EKOLOJİK GÖRÜNTÜ KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Çalışmayla ilgili bilgi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme Daire Başkanı Zehra Demir, yıllardır kullanılmasından dolayı şehirlerarası otogarın hem iç hem dış tarafında bakım ve onarıma ihtiyaç olduğunu, bu nedenle otogarın içinde ve dışında yenileme çalışması yürüttüklerini bildirdi. Son bir yıl içerisinde dış ve iç cephede boyama çalışmaları yaptıklarını kaydeden Demir, “Çevre düzenlenmesi,...