06 / 05 / 2024

Divan 34 Turizm adres

Divan 34 Turizm adres

Divan 34 Turizm Ve Otelcilik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Sağır tarafından kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Otu tarafından kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Ramo 34 Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramo 34 Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Sağır tarafından kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon 692 bin 34 TL sermaye bedeli ile Alev Özsan, Ethem Alp Özsan, Yusuf Can Özsan, Ayşegül Kiper ve Hüseyin Hüsnü Akın ortaklığında kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Elif Hançerlioğlu, Mazın A. Mohsın Al-Asadı ve Shaymaa Omar B. Al-Qaysı ortaklığında kuruldu. 

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 34 milyon 224 bin 400 TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz, Esra Korkmaz, Cengiz Korkmaz, Halil İbrahim Movüt ve Mehmet Akgün ortaklığında kuruldu.

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 75 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Serbülent Tırpancı tarafından kuruldu. 

My 34 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My 34 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Beyhan ve Murat Yıldız ortaklığında kuruldu.

King Divan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Divan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Anas K.S. Tafesh tarafından kuruldu. 

Divan 34 Turizm adres Haberi

Divan 34 Turizm adres

Divan 34 Turizm Ve Otelcilik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Sağır tarafından kuruldu. 

Divan 34 Turizm Ve Otelcilik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
 01.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatilköyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 02. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Divan 34 Turizm Ve Otelcilik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçük Ayasofya Mah.Mustafa Sk. Berçe Hotel Apt....