18 / 05 / 2024

Divan Adana elektrik işleri

Divan Adana elektrik işleri

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Divan Adana otel projesinin elektrik işlerini Kart İnşaat ve Dekorasyon Ltd. Şti. yapacak...

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili, Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31502 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Adana Seyhan için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Seyhan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Divan Adana elektrik işleri Haberi

Divan Adana elektrik işleri

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 Ada, 143 Parsel'de geliştirilmekte olan 5 yıldızlı ve yaklaşık 200 odalı otel projemizin (Divan Adana) inşaat çalışmaları kapsamında Mimari İnce İşler ve Elektro-Mekanik İşler ihalesi sonuçlandırılmıştır. Buna istinaden, Bilici Yatırım-TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı olarak Mimari İnce, Elektrik ve Mekanik İşleri için Kart İnşaat Dekarasyon Ltd. Şti. ile sözleşme imzalanmıştır.


Konu ile ilgili somut gelişmeler oldukça kamuya açıklama...