30 / 04 / 2024

divan çankaya otel

divan çankaya otel

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Divan Kuruçeşme 2022'de açılıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde KOÇ Holding’e bağlı Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk'un otel yatırımlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Çankaya'da 12 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi 4431 ada, 29 parselde yer alan 7 katlı otel ve restoranı 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuruçeşme Divan Otel'in inşaatı durduruldu!

Beşiktaş'ta kültür varlığı olarak kabul edilen ve tarihi kalıntıların bulunduğu alanda otel inşaatı yapan Koç Holding'in Kuruçeşme'deki Divan Oteli inşaatı durduruldu.

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerini Divan işletecek!

Türkerler Holding, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinin işletmesi için Divan Grubu ile anlaşma imzaladı. Divan, Mahall Ankara ve Mahall İzmir projelerinde ev sahibi olanlara otel konforunda, ev sıcaklığı ve rahatlığı yaşatacak.

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Ankara Princess Otel'in arsası icradan satışa çıktı!

Ankara Satış Memurluğu'na İzafeten Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Çankaya Meşrutiyet Mahallesi'nde bulunan Ankara Princess Otel'in arsasını satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim'de gerçekleşecek arsanın satış bedeli 26 milyon 990 bin 500 TL olarak belirlendi.

divan çankaya otel Haberi

divan çankaya otel

Divan Grubu Ankara'daki yeni otelini Çankaya'da açıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Gülsan Holding'le yapılan anlaşmanın sonrasında yeni otelin, renovasyon çalışmalarını takiben 2022'nin Mart ayında misafirlerini ağırlamaya başlaması öngörülüyor.

Divan Çankaya'daki yeni otelde; 6 suit,2 kral dairesi bulunuyor. Divan Çankaya, toplamda 150 odaya sahip.

Merkez Ankara'nın değeri belli...