02 / 05 / 2024

Divan Gaziantep Otel açılışı

Divan Gaziantep Otel açılışı

Divan Gaziantep Genel Müdürü Ercüment Uluçer, "Gaziantep'te otelcilik sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi amaçlayan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor...

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Divan Kuruçeşme 2022'de açılıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde KOÇ Holding’e bağlı Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk'un otel yatırımlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kuruçeşme Divan Otel'in inşaatı durduruldu!

Beşiktaş'ta kültür varlığı olarak kabul edilen ve tarihi kalıntıların bulunduğu alanda otel inşaatı yapan Koç Holding'in Kuruçeşme'deki Divan Oteli inşaatı durduruldu.

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerini Divan işletecek!

Türkerler Holding, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinin işletmesi için Divan Grubu ile anlaşma imzaladı. Divan, Mahall Ankara ve Mahall İzmir projelerinde ev sahibi olanlara otel konforunda, ev sıcaklığı ve rahatlığı yaşatacak.

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

Akfen GYO Ibis Otel Gaziantep-Ibis Otel Kayseri değerleme raporlarını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Gaziantep-Ibis Otel Kayseri değerleme raporlarını yayınladı.

Divan Grubu Mersin'de otel açacak!

Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, yurt içi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Grup Mersin'de 'Divan Mersin' projesini hayata geçiriyor.

Divan Gaziantep Otel açılışı Haberi

Divan Gaziantep Otel açılışı

Açılışı geçtiğimiz günlerde yapılan Divan Gaziantep Oteli'nin önümüzdeki döneme ilişkin hedefleri basınla paylaşıldı. Divan Gaziantep Genel Müdürü Ercüment Uluçer, "Gaziantep'te otelcilik sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi amaçlayan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor. 12 katlı otelin 125 odası (6 süit, 119 standart oda) ve 48 rezidansı var" dedi. 


25 km mesafedeki Gaziantep Havaalanı'na kolay erişim imkânı sunan Divan Gaziantep'in İpek Yolu üzerinde yer aldığını vurgulayan Uluçer, "Şehir merkezine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine 4 km mesafede konumlanması da oteli cazip kılıyor. Divan Gaziantep, 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve üstün teknoloji ile donatılmış 1190 metrekarelik alana yayılan toplantı odasına sahip" diye konuştu. 


Divan Gaziantep'in, 50 ile 722 metrekare arasında değişen 6 farklı...