05 / 05 / 2024

divanlı

divanlı

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, mahalle olarak Yozgat'a bağlanan Divanlı Köyü-halkı ile bir araya geldi. Arslan, Yeni Yozgat hedefinde Divanlı'nın oldukça önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Kriptrade kripto para sektörüne hızlı giriş yaptı!

Savaş Divanlıoğlu liderliğinde kripto ve dijital para platformu Kriptrade kuruldu. 

Omurga Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Omurga Yapı Anonim Şirketi Kağıthane’de  6 milyon 80 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erktin, Muhlis Burak Divanlıoğlu ve Aydonat Atasever tarafından kuruldu.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi bügün 6 Ocak 2019 Pazar günü (bugün) defnedilecek.

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Kentteki restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'ndaki restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Kahramanmaraş Divanlı'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve yıkım çalışmaları Divanlı Mahallesi’nde de sürüyor.

Kocaeli'deki 125 yıllık konak yeniden inşa ediliyor!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 1892 yılında inşa edilen ve Marmara Depremi sonrası yıkılan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı, yeniden ayağa kaldırılıyor.

Kocaeli'deki Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nı yeniden inşa ediyor.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden yükselecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Divanlı Rıza Bey Konağı'nı restore edecek.

divanlı Haberi

divanlı

Divanlı köyü halkı ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yeni Yozgat hedefinde Divanlı'nın oldukça önemli bir yeri olduğunu söyledi. Divanlı köyünün Yozgat ile birleşme konusunda yapılan referandumda sundukları teklifleri kabul etmelerinden dolayı Divanlı halkına teşekkür eden Başkan Arslan, "İnşallah, Divanlı mahallemiz de hizmete doyacak, güzel ve şirin bir mahallemiz olarak Yeni Yozgat hedefinde önemli bîr köşe taşı olacak. Seçim öncesi her zaman vatandaşla konuşup, istişare yönünde söz vermiştik ve bu sözü yerine getiriyoruz. Buraya sizlerin sorunlarını ve taleplerini dinlemek için geldik, dedi.

Şehir merkezinin tıkandığını, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurgulayan Arslan, "En uygun alanlardan birinin Divanlı ve Sarıhacılı'dır Divanlı Köyü'nü ve Sarıhacılı Köyü'nü Yozgat'a bağladık artık mahallemiz oldular. Bunun da bir getirişi olacak, bizlerde bu yönde...