29 / 04 / 2024

Diyaa1 İnşaat Malzemeler adres

Diyaa1 İnşaat Malzemeler adres

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Keskin tarafından kuruldu.

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu.

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Özgür Delibaş tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Keskin tarafından kuruldu.

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılınç tarafından kuruldu. 

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Örnekel tarafından kuruldu...

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Demir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Kartal'da Devrim Demirpolat tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü altın çağını yaşıyor!

İnşaat şirketlerinin, geleceğin kentlerini ve yaşama alanlarını inşa etmeden önce gelişen yeni teknolojilere adapte olarak kendilerini baştan yenilemeleri gerekecek. Nanoteknoloji ile geliştirilen yeni malzemeler ve dijitalleşen dünya, yeni yapıları ve kentleri şekillendirecek.

Laith Gıda İnşaat Elektronik ve Tıbbi Malzemeler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Laith Gıda İnşaat Elektronik ve Tıbbi Malzemeler İthalat İhracat Limited Şirketi, Mustafa Hashash tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aybey İş Hanı 2'de kuruldu.

Fortikap Otomotiv İnşaat Tıbbi Malzemeler Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortikap Otomotiv İnşaat Tıbbi Malzemeler Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esen Kayaalp, Orhan Kayaalp tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu.

Oral Çelik Metal Hırdavat İnşaat ve Elektronik Malzemeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oral Çelik Metal Hırdavat İnşaat ve Elektronik Malzemeler Ticaret Limited Şirketi, Kamil Özyurt tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Sefaköy Sanayi Sitesi'nde kuruldu

Diyaa1 İnşaat Malzemeler adres Haberi

Diyaa1 İnşaat Malzemeler adres

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Keskin tarafından kuruldu.

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb. ) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat...