17 / 05 / 2024

diyafon

diyafon

Somfy görüntülü diyafonlar kapıyı çalan kişilerin 400 fotoğrafa kadar hafızasına kaydetme özellikleriyle de öne çıkıyor.

Kiracı ortak alan masraflarından sorumlu mu?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e, apartman kapısı değiştirilmesi, görüntülü diyafon yerleştirilmesi, site girişine sürgülü kapı yaptırılması, bahçe çitleri ve sulama borularını  yapılması gibi masrafları kiracının ödemesi gerekip gerekmediği soruldu.

Bizim akıllı evler henüz diyafon düzeyinde!

Bizim akıllı evler henüz diyafon düzeyinde. Öyle ya evde diyafon varsa, süper lüks tanımına giriyor memleketimizde. Teknolojik gelişmelerin ne boyuta geleceğini ve kim bilir nelerin icat edileceğini düşünmekteyim.

diyafon Haberi

diyafon

Günümüz şartlarında hem iş yerleri hem de evler için güvenlik en önemli öncelik. Doğal olarak gelişmekte olan teknoloji, kendilerini her an güvende hissetmek isteyenlere farklı çözümler sunmaya devam ediyor. Ev otomasyon sistemlerinde dünyaca ünlü marka Somfy’nin görüntülü diyafon modelleri de bunlar arasında ilk sırada geliyor. Somfy görüntülü diyafonlar, zilinizi çalan kişinin görüntüsünü otomatik olarak ev ya da iş yerinizde bulunan monitöre iletiyor, görüntü iletimiyle birlikte kapınızdaki kişi ile sesli olarak iletişim kurmanıza ve kapı otomatiğini açmanıza da olanak sağlıyor. Somfy görüntülü diyafon sistemlerinin V200, V400 ve V600 olmak üzere birbirinden teknolojik ve fonksiyonel 3 farklı modeli bulunuyor. V400 ve V600 modelleri, siz evde yokken kapınızı çalan kişilerin fotoğraflarını çekip, 400 fotoğrafa kadar hafızasına kaydetme özellikleriyle de öne çıkıyor.


Somfy görüntülü...