02 / 05 / 2024

diyar beton betonarme boru

diyar beton betonarme boru

Diyarbakır merkezli Diyar Group çatısı altında beton betonarme boru ve elamanları üretimi gerçekleştiren Diyar Beton, 100 'ü aşkın ürünle Diyarbakır ve bölge illerin ihtiyacına cevap veriyor.

Diyar Beton, bölgenin beton boru ihtiyacına cevap veriyor!

Diyarbakır merkezli Diyar Group çatısı altında beton betonarme boru ve elamanları üretimi gerçekleştiren Diyar Beton, 100 'ü aşkın ürünle Diyarbakır ve bölge illerin ihtiyacına cevap veriyor.

Niğbaş Niğde Beton'un fiyat hareketlerinde değişiklik yok!

Niğbaş Niğde Beton tarafından bugün KamuAydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de fiyat hareketlerinde henüz açıklanmamış özel durum bulunmuyor...

Yapsan İnşaat Malzemeleri ismini Batıbeton olarak değiştirdi!

Batıçim Batı Anadolu tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Yapsan İnşaat Malzemeleri e Maddeleri Sanayi Ticaret A.Ş. ismini Batıbeton olarak değiştirdi...

Era, beton zemine granit dayanıklılığı getiren ürün tasarladı!

Endüstriyel zemin kaplaması konusunda faaliyet gösteren Era, pazara yeni sunduğu Retroplate sistemiyle beton zeminlere granit dayanıklılığı kazandırmayı amaçlıyor. Bu sistem 20-30 senelik yapılardaki beton zeminlere fonksiyonellik katacak..

Karot ile beton testi neden yapılır?

Karot ile beton testi neden yapılır? Beton yapılması gerekli midir? Bu işlem nasıl gerçekleşir? Bu işlem esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Karot ile beton kesme işlemi!

Karot ile beton kesme işlemi hangi durumlarda kullanılıyor? Karot ile beton kesme işlemi nasıl ve kim tarafından gerçekleştiriliyor? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizin içinde yer alıyor..

Karot ile beton delme işlemi!

Karot ile beton delme işlemi nasıl gerçekleşir? Karot ile beton delme işlemiyle uğraşan kimdir?Bu işlem esnasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Prekast Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmed Faruk Enis tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de Beşiktaş, 4. Levent Mahallesi, Akasyalı Sokak'ta kuruldu

Hazır beton üreticisi 6 şirket Rekabet Kurulu tarafından cezalandırıldı!

Rekabet Kurulu tarafından Erzincan'daki hazır beton üreticisi teşebbüslerin satış koşullarını birlikte belirlemeye yönelik faaliyetler yoluyla Rekabet Kanunu'nu ihlal soruşturması tamamlandı. İhlal eden şirketlere ceza kesildi..

Akçansa, üçüncü köprünün hazır beton çalışmalarını üstlendi!

Çimento ve hazır beton üretiminde Marmara, Ege ve Karadeniz bölgelerinde faaliyet gösteren Akçansa, İstanbul Boğazı'na yapılması gündemde olan üçüncü köprünün hazır beton çalışmalarını üstlendiğini açıkladı..

Bizim Beton, çevreci beton üretecek!

Bizim Beton, beton sektöründe eko-yenilikçi ürünler ile büyümeye devam ediyor. Kumsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Bilgin, Ar-Ge çalışmalarını bitirdikleri çevreci betonu kısa süre içinde pazara sunacaklarının açıkladı...

Kahramanmaraş'ta Beton Santrali Projesi için toplantı düzenlenecek!

Nur- En Enerji Üretim San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kahramanmaraş İli, Nurhak İlçesi Umutlu Köyü mevkiinde Umutlu Barajı, HES, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Beton Santrali Projesi yapılması planlanıyor.

Çamlıca Camii'nin beton zemini oluşturuldu!

Bir ay önce temeli atılan Çamlıca Camii yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Caminin beton zemini oluştu. Çalışmalar son sürat devam ediyor. Caminin 3 yılda tamamlanması bekleniyor .

diyar beton betonarme boru Haberi

diyar beton betonarme boru


Diyar Group çatısı altında beton betonarme boru ve elamanları üretimi gerçekleştiren Diyar Beton, 100'ü aşkın ürünle Diyarbakır ve bölge illerin ihtiyacına cevap veriyor. Bölgede Avrupa kalite standartlarına sahip tek tesis olduklarını iddia eden Diyar Beton ve Betonarme Yönetim Kurulu Başkam Ali Karakaş, "4 bin metrekaresi kapalı, bin metrekaresi laboratuvar ve idari bina, 2 bin 500 metrekaresi ise stok sahası olmak üzere toplam 30 bin metrekare alana kurulu tesisimiz, 100'ü aşkın ürünle başta Diyarbakır ve bölge illeri olmak üzere illerimizdeki yaşam kalitesini artmasına katkı sağlıyor. Kapasitemizi geçtiğimiz yılın başında modern teknolojik makinelerle yüzde 100 artırmış olduk. Konkasör şantiyemiz ise çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu. 


Çağdaş kentlerin altyapısı için üeri teknoloji üe insana ve çevreye saygılı profesyonel 45 kişilik kadro ile üretim gerçekleştirdiklerini...