26 / 07 / 2024

Diyarbakır 5. Noter

Diyarbakır 5. Noter

Diyarbakır'da bir şebeke "Tarım Bakanlığı yoksul ailelere 250 Tl yardım yapacak" diyerek okuma-yazma bilmeyenlerin de olduğu yüzlerce kişiden vekalet aldı.Yüzlerce kadından vekalet alan dolandırıcılar, onlar adına bankadan milyonlarca lira kredi çekti.

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Diyarbakır surlarının çevresindeki kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır surlarının bulunduğu alanda kaçak binaların yıkılması için başlatılan çalışmalarda 5. etaba gelindi.

Diyarbakır Sur'da 52.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Diyarbakır İcra Dairesi Diyarbakır Sur'da yer alan tarlayı 52 milyon 530 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Diyarbakır Lojistik Merkezi kuruluyor! Arsa tahsisi tamamlandı!

"Diyarbakır Lojistik Merkezi" kurulması için çalışmalara başlandı ve gerekli arsa tahsisi tamamlandı. Toplam 229 hektar alan üzerine kurulacak merkezin yatırım tutarı 123 milyon dolar olup 5.400 kişiye istihdam sağlanacak...

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Diyarbakır'da 3 yıllığına kiralık 5 gayrimenkul!

Diyarbakır İli Çınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Gazi Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Diyarbakır Sur'da 700 bin TL'ye turistik villa satışı!

Diyarbakır Sur'da 5 yıl önce başlatılan kentsel dönüşümde, sivil mimari örneklerinin yıkılarak yerine yapılan betonarme yapılar 'lüks' ibaresiyle satılıyor.

Diyarbakır Bağlar'da 11.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsayı 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satıyor. 

Diyarbakır'da arazi kavgası: 5 yaralı!

Diyarbakır Ergani'de amca çocukları arasında çıkan kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı...

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüm için dev işbirliği!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerin başını çeken Bağlar ilçesinde sorunun çözümü için önemli bir adım atıldı. Bağlar ilçe belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile koordineli çalışıp 5 yılda kentsel dönüşümü gerçekleştirecek.

Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 projesinde 5 bin 952 kişi başvuru yaptı. Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura çekiliş tarihi açıklandı. Peki Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

Diyarbakır’da 2 katlı ev yolun ortasında kaldı!

Diyarbakır Bağlar'da yapımına 4 ay önce başlanılan 1,5 kilometrelik yolun ortasında iki katlı bir evin kaldığı açıklandı. Evin sahibi istediği ücrette anlaşamadığı için evini satmadı.

Diyarbakır 5. Noter Haberi

Diyarbakır 5. Noter
Diyarbakır'da devlet yardımı vaadiyle yüzlerce kadından vekalet alan dolandırıcılar, onlar adına bankadan milyonlarca lira kredi çekti.


5 yıl geri ödemesiz kredi

Bir şebeke 2009'da "Tarım Bakanlığı yoksul ailelere 250 Tl yardım yapacak" diyerek

aralarında okuma-yazma bilmeyenlerin de olduğu yüzlerce kişiden vekalet aldı. Diyarbakır 5. Noter'de çıkarılan vekaletlerle arazisi olmayan vatandaşlar adına Çiftçi Kayıt Sistemi üzerinden süt, hububat teşvik prim destekleri için Ziraat Bankası'ndan 5 yıl ödemesiz kredi çekildi.


Kocalarımız boşayacak

5 yıl sonra evlerine icra gelen vatandaşlar şoke oldu.Bazı hanelerde 3-4 kişi adına kredi çekildiği için 300 bin TL'ye kadar icra takipleri başlatıldı.Olayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Süreyya Durmuş, vekaleti eşinden habersiz verdiğini söyledi, "Bana da 89 bin TL gelmiş.Ben, kocamın kardeşi, eltim, halam, hepimiz oyuna geldik.Kocalarımız bizi boşayacak"...