30 / 04 / 2024

diyarbakır arena stadı ne zaman tamamlanacak

diyarbakır arena stadı ne zaman tamamlanacak

Toki tarafından ihale edilen ve inşaatı Yıldızlar inşaat tarafından sürdürülen Diyarbakır'da 33 bin kişilik stadyumunda çalışmalar sürüyor. Temel çalışmalarının tamamlandığı stadyumun 2016 yılının 7. ayında tamamlanması öngörülüyor.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 92'si tamam!

Diyarbakır'da çalışmaları tam gaz devam eden stadyumum yüzde 92'si tamamlandı. 33 bin seyirci kapasiteli olacak stat aynı zamanda engelli dostu da olacak.

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 92'si tamamlandı!

Diyarbakır'ın UEFA ve FIFA standartlarındaki modern stat hasreti bitiyor. 

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

Diyarbakır Arena'da sona gelindi!

Türkiye'nin en modem stadyumlarından biri sayılan Diyarbakır Arena'da sona gelindi. Statta koltuk montajları takılmaya başlandı.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Diyarbakır Stadı'nda sona gelindi!

Diyarbakır'da 2 yıl önce yapımına başlanan 33 bin kişilik seyirci kapasiteli stadın yapımı sürdürülüyor. Bitirildiğinde Güneydoğu ve Doğu Anadolunun en büyük stadı olacak statta dış cephe çalışmalarından sonra çatı kaplama da tamamlandı.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımına başlandı!

1960 yılında faaliyete giren ve 56 yıl boyunca çok sayıda tarihi öneme sahip maça ev sahipliği yapan Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yıkım çalışmalarına resmen başlandı.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

Tire Arena Stadı'nın tribünleri yükseliyor!

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

Diyarbakır Atatürk Stadı için yıkım kararı!

Diyarbakır’da sezonunun başlamasına az bir süre kala stat krizi devam ediyor. Liglerin başlamasına az bir süre kala Atatürk Stadı ile ilgili yıkım kararı verilmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

diyarbakır arena stadı ne zaman tamamlanacak Haberi

diyarbakır arena stadı ne zaman tamamlanacak

Toki tarafından ihale edilen ve inşaatı Yıldızlar inşaat tarafından sürdürülen Diyarbakır 33 bin kişilik stadyumunda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Stadyumun ihalesi yapılıp, yer teslimatı yapıldıktan sonra şu an itibariyle inşaatta çalışmaların devam ettiği kolonların yükselmeye başladığı belirtildi.Temel çalışmalarının tamamlandığı stadyumda kaba inşaat çalışmalarına ara verilmeden devam edildiği, Sözleşmeye göre 2016 yılının 7. ayında tamamlanması ön görülen Diyarbakır yeni stadyumumun bittiğinde Türkiye'nin sayılı statları arasında yer alacağı belirtiliyor. Yaklaşık 150 milyon TL've mal olacak Diyarbakır Stadyumu 240 dönüm arsa üzerine inşa ediliyor. Diyarbakır Stadı'ııda 666 kişilik protokol tribünü, bin 74 kişilik VİP tribünü, 639 kişilik basın tribünü ve engelli vatandaşlarımız için 253 koltuk yer alacak. Statta ayrıca 645 kapalı ve bin 207 açık olmak üzere toplamda bin 852 araçlık otopark ile 75...